God jul!

Tänkte slänga upp lite bilder från mobilen nu som en julklapp till er boggläsare!
Jag tänkte även passa på att skriva GRATTIS till Belinda som fyller 3 år på självaste julafton!



Reinaldos kreativitet utvecklas, sakta men säkert. Denna omgång med lussebullar gjorde han Waldemar, vår julgris. Jättepöööööt var han!


"Julbordet" i början. Lägg märke till Waldemar, såååå söööööt! Lätt bästa julköpet i år!


"Julbordet" just nu.. Liiiite fler julklappar har kommit på plats. Och ser ni det smala paketet till vänster mellan de svarta och det röda? Det är till mig och innehåller SAND! Det är i alla fall vad jag tror. Förra helgen klämde, kände och vände jag på det och jag svär, det ÄR sand! Vad har jag gjort för att förtjäna det då? Ja det kan man fråga sig...


Belinda kom in härom dagen med och jag satte henne i hårt arbete direkt! Skala morötter var jätte kul! Krävdes dock lite övertalning att göra något annat då hon inte fick hacka dem efteråt....

Sedan hittade hon en pensel som mitt lilla älskade pucko till pojkvän så snällt lagt på diskbänken av någon anledning. Penseln var liksom full med träolja och ja, nu är även en Soda Stream flaska, diskbänk, kastrull, stekpanna, tallrikar osv osv inpenslade med det också, haha. Men men, det vart fint tyckte Belinda. Det luktade säkert skit gott också ska ni se!


Och sista bilden som jag bara måste visa. Man ser vilka paket Reinaldo slagit in, han tycker nämligen det är fint med skarven på paketen så han vill visa den genom att sätta fast snörena på den sidan. Jag skrattar varenda gång jag går förbi dem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0