Att vara tankspridd

Har ni varit med om att man känner att man gör saker hela tiden utan att få något gjort? Som när man städar och det ser värre ut efteråt?

Som just nu, jag fick syn på vad stökigt det var över toalettskåpet/spegeln. Kom på att vissa saker där skulle passa bra i en korg så det inte syns och är lättare att se då man tar ner korgen. Hm, en korg. Jo jag har ju en i översta lådan i hallen kom jag på. Den kan jag ju ta. Men då måste jag ju ta ut det som redan finns i den och lägga på ett annat ställe. Shit vad smink jag har, jag använder ju bara max 4 av dessa saker? Skit samma, vart ska jag lägga allt det här nu då? Jo, jag kan ju lägga den i en plastburk istället, det har vi ju massor av i köket! Jag går ut och hittar den perfekta plastburken som vi knappt använder, problemet var bara att det var så sjukt stökigt i det skåpet med. Så jag fixade helt enkelt i ordning där innan jag fortsatte. Sedan gick jag tillbaka till hallen, tömte korgen och ställde den på byrån. Fick syn på att jag hade massa smycken där i korgen, vafan tänkte jag, dem ska ju inte vara där! Går in och ska lägga dem där dem ska vara - i en hylla i vardagsrummet. Problemet nu är bara att den hyllan är full, den med. Så jag river ut allt eftersom jag ändå behöver damma.
Så, just nu är hela vardagsrumsbordet/matbordet FULLT av smycken, parfymer, nagellack, smyckeslådor m.m. m.m. m.m.
Då kom jag, av någon anledning, på att jag inte slagit in mammas present än. Shit, vi ska ju fira henne imorgon! Böjde mig ner för att ta fram inslagningspapper men hejdade mig, nej! Nu ska jag ta en sak i taget! Problemet är bara att jag inte vet VAD av allt jag ska göra först nu,

1. Fylla korgen med toasakerna
2. Damma och städa över toaspegeln
3. Rensa/städa bland alla smycken
4. Få plats och få tillbaka alla smycken/parfymer/smyckeslådor osv osv osv
5. Organisera mitt smink
6. Hitta en bra plats åt mina nagellack
7. Göra allt också, inte bara säga det.

Fan. Jag skulle låtit det vara som det var.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0