Egopics




Älskar denna tröja! Köpte en likadan i lila/svart. Myyyyys!


Måste bara säga en sak till! Haha, alla våra grannungar kom nyss totalt utklädda och ropade bus eller godis! Åh vad jag skrattade!

Hemma!

Har fortfarande inte duschat men hade tänkt att göra det snart innan jag börjar bli trött. Satt och skrev ett blogginlägg på mobilen förut men när jag skulle posta det så försvann det så jag har varit ganska off dessa dagar.
Spenderade i stort sätt hela onsdagen i Linköpin där jag handlade lite. Inköpen blev ett linne från Indiska, 2 långärmade underbara tröjor från Lindex och en mckinley vinterjacka från typ Inter Sport. Ganska bra att jag köpte den eftersom det är snorkallt numera!
I Norrköping handlade jag dock inte lika mycket med tanke på "den goda ekonomin" så där blev det bara en parfym.

Tisdagen spenderades med Richard på stan och med lite mat och film hemma hos mig. Jag älskar Jane Austens filmer, trot om ni vill ungefär. Försökte även packa.
Onsdagen drog jag mig upp, långsamt men säkert för att åka vid 9 på morgonen. Tog sedan tåget till Norrköping vid fyra tiden och sedan dra ner till källarlokalen där mormor hängde med sina rödakors-polare. Där satt jag och löste korsord och soduko. Gick upp och tittade på TV och la mig ganska tidigt.

Mormor väckte mig vid 7 eftersom jag skulle hjälpa henne på FUB-gården vid halv nio. TRÖTT! Pallrade oss dit och gjorde iordning allt med Rebecka som hjälpte till där 2 ggr i veckan. Dö skön tjej!
Fick mig en puss på kinden, "skönmusik" och te.
Drog mig sedan ner till stan och handlade lite småsaker, gick och kollade saldot på kortet, blev smådepp och åkte hem. Typ hängde och åt lite finmat som mormor fixat.
Drog mig hemåt vid halv 11 idag, fyyyy vilka tidiga mornar det blivit nu!

Åt på China idag, gick hem med David och sitter nu här efter flera dagars uppehåll.
Davids fesst är inställd så jag och Ida ska dra oss hem till Liina och förfesta och ha det lite trevligt ett tag senare. Kanske krogen sen?
Troligtvis så kommer Markus imorgon för att umgås och hälsa på under kvällen/natten/morgonen. Tänkte gå ut och äta och bara prata lite och sedan gå upp vid 9, som vanligt (tydligen). Men ja, vad gör man inte då man har gäster och finfrämmande?

Nej om man skulle ta och gå duscha nu då? Så jag kommer någon vart här.
Vet inte heller vad jag ska ha på mig ikväll. Förslag?

Puss och hej

God nattens

There you are, standing right in front of me
All this fear falls away, you leave me naked
Hold me close, cause I need you to guide me to safety

Nu tänkte jag gå och lägga mig efter mycket om och men. Blivit medlem på diverse sidor på internet nu inatt så spam-mailen lär väl trilla in snart. Smart Sarah..
Men men, jag har hittat en underbar låt nu på kvällen med Snow Patrol. Låten heter Signal fire och är jaaa, bra!
Imorgon blir det nog stan en stund och ska även träffa Richard tror jag. Tänkte traska ner till Bokia eftersom jag tydligen har ett presentkort där på kanske 200 kr.

Har inte hänt så jättemycket idag egentligen, även att det känns som det.
Har varit nere på stan och fikat med Maja, lagat mat, handlat med mamma och sett Prison Break. David och 2 kompisar lanar här hemma också så för tillfället har vi inget köksbord, skoj.

Veckan kommer (vad jag vet nu) bestå av:

- Träffa Richard, fika eller se Sex and the city
- Åka till Linköping med mamma, David och några för att sedan ta buss/tåg till Norrköping och hälsa på mormor
- Se om jag hittar någon balklänning i Norrköping, hjälpa mormor på FUB-gården några timmar och bara umgås med henne. Även gå ner på stan lite.
- Åka hem på torsdagskvällen eller fredagsförmiddagen
- Gå på Halloweenfest på fredagen
- Även festa på lördagen?

Sedan på måndagen börjar min praktik! Wwaaaaa



"Man vill alltid ha det man inte kan få"

Hemma!

Ville bara säga det, nu ska jag dra ner på stan och ta en fika med Maja eftersom det luktar klor i hela lägenheten. Hoppas mamma uppskattar lukten, haha.

Hörs!

Hultsfred dag 2

Nu sitter jag vid Erikas kusins dator igen.
Gårdagen var överlag bra eller vad man ska säga. Lite konstiga människor och vissa saker man skulle kunnat klara sig utan.
Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om människor längre faktiskt. Kommer en annan sida fram hos alla då man druckit? Eller är det bara vissa som en klarar av att stå emot trycket på hur man ska vara så man handlar på ett helt annat sätt?

Blev i alla fall att åka bil till Metropol vid 9 tiden för att se Markus Krunegård, Looptroop Rockers och något annat band. Även en hel del drickande med förlorade pengar som jag inte fick tillbaka från en bartender som kan gå och gräva ner sig.
GICK tillbaka vilket tog ca 1½ timma men stannade då hos Kim till klockan 5 ungefär och umgicks med hans kompisar eftersom Kim i egen hög person hade däckat.

Nu ska jag gå och göra mig iordning för ännu en kväll. Denna dag blir det leopardklänningen! Moahaha.

Hörs!

Hultsfred!

Nu är jag nere i Hultsfred hos Erikas kusin och pojkvän och har gjort oss iordning, ätit, pratat lite och dricker just nu. Ska snart dra oss ner till Metropol för att festa vidare och dansa som aldrig förr! haha.

Tagit på mig det uppskattade "tigertass" klänningen och röda strumpbyxor.

Nu ska vi nog dra i alla fall!

Hörs något dag.

Fest nästa! Puss

Okej, en sista då!

Tjugolappen - är en papperslapp som är värd tjugo kronor, därav dess namn. Bilden på den föreställer den svenska författaren Selma Lagerlöf som har skrivit både det ena och det andra.
Från början var tjugolappen inte alls en sedel, utan den första svenska pornografiska tidningen. Det ansågs sensuellt att ha mycket kläder på sig på den tiden. Selma Lagerlöf var dock den enda som ville ställa upp som modell, så tidningen blev inte så tjock...

HAHA!

Men okej, snart SKA jag åka, på riktigt. Denna gång så är klockan som det ska vara, eller vad man säger.
Jag är på fett bra humör nu med för jag har suttit och läst på ww.tjuvlyssnat.se ett bra tag nu. haha. Det värsta är att jag skulle kunna säga mycket av det här med. hah

Men men, ha det bra;D

HUMOR!

Allum, Partille

En tjej och en kille, båda ~16 år, sitter på bussterminalen. Tjejen tittar i killens mobil och skrattar till.
Tjej: Jävlar vilken ful kille, vem är det?
Kille: Det är min syster.


HAHAH! Förlåt, var tvungen!


Wooops

Haha, just tagit fel på en timma, tur att Erika skrev att hon skulle komma om ungefär en halvtimma så jag vaknade till lite!

Tjuvlyssnat.se

Parkskolan, Örnsköldsvik

Två killar ~16 snackar om World of warcraft.
Kille 1: Har du hört att på det där nya, Wrath of the lich king, så ska man kunna ha motorcyklar och sånt?
Kille 2: Ja, helikoptrar också.
Kille 1: Det blir ju värsta overkligt när dom lägger in sånt. Liksom ofta en Orch skulle köra motorcykel.
Kille2: mm, precis.

Haha, ja jag menar det, hur verkligt hade det blivit?


Dax att dra!

Nu äntligen ska jag dra mig! En snabbvisit på toan och sen baj baj liksom! Bussen går 14.50.

Hade bra i viken grabbs! Hörs nästa vecka eller tidigare om jag hittar en dator.

Puss baj!

FEEEEEEEEEEST!

FEEEEEST!

Jag börjar känna att det är på riktigt nu när jag satt igång och packa! Nu måste jag dock börja skynda mig en del, haha.

Snart dax!

Nu har jag varit på skolan och haft muntligt förhör med Kerstin och Amanda. Drog senare till Willys och handlade lite för att sedan dra till Åhléns och säga hej då till mamma.
Nu är jag hemma och ska börja packa lite snart, duscha en snabbis, laga mat och äta. Peppet börjar komma! Känns dock inte som att jag ska dra på minifestival idag men vafan, kul kommer det garanterat bli:D



Slänger in en snygg festivalbild at Sarah-utan-någon-koll-på-kläder by Tony



Nej nu jävlar ska jag börja göra iordning allt!

Dags att sova?

Nej nu ska jag nog ta och gå och lägga mig trots att oddsen säger emot mig inför morgondagen. Den kommer gå åt helvete, i alla fall första delen av den då jag har muntligt förhör.
Jag läser och jag lyssnar men jag minns inte ett skit. Ja, jag vet att jag är okoncentrerad men jag varken orkar eller känner att jag vill bry mig. Vissa saker fastnar direkt och de sakerna låter jag vara kvar, annat låter jag rinna igenom precis som jag önskar att jag kunde låta känslor göra, rinna igenom.

Imorgon ska jag i alla fall dra till skolan runt 10 för det muntliga. Sedan hem och packa och laga något att äta för att vid 14.50 ta bussen med Erika till Hultsfred där det ska festas osv. Kanske hittar mig något bra där nere med, haha. (slampvarning på meningen)
Får väl se hur allt slutar men jag själv hoppas på att den kommer sluta prima bra!

Vet dock inte vad jag ska ha på mig så jag tar väl med mig lite plagg och ser vilket humör jag är på där nere.

Nej nu ska jag nog sova, har dock lite roliga filmer på mobilen som egentligen vill upp på youtube men "jag har inte tid" just nu eller idag.. Typ

Ida fick körkort idag med kom jag på! Grattis för fan! Nu blir det hon som är ute och sladdar och slirar på vägarna lagligt. Är det jag som är nästa? Nej, skulle inte tro så.

Sååå, om du ser den här puddingen ute på någon väg, SLÄNG DIG MOT DIKET! Nämligen väldigt få som vet om hon kan köra och vad hon är kapabel till! Haha

Nej men pöss i alla fall!

Shopping!






Gissa om jag är laddad och förberedd inför minusgraderna nu liksom! Haha

Kvällens inköp blev i alla fall en större väska, en liten partyväska, två mössor, en halsduk och ett par vantar i samma gröna färg. 455 kr med alla mina avdrag, haha.


Shopping!



Återkommer snart med fler bilder, nu ska jag gå och dammsuga!

Puss i pannan

Tedrickande

Nu sitter jag här efter att nyss ha kommit hem och dricker lite te med "forest fruits" och honung och lyssnar på Run med Snow Patrol.

Vet inte vad jag ska skriva men dagen har varit bra i alla fall :) Hade ett läxförhör i svenska som jag hoppas jag får hyfsat högt poäng på.
Har även varit ute på studiebesök ute på norra där de gamla mentalsjukhusen låg innan och tittade på hur allt sett ut och så. Hemskt att veta att människor blivit behandlade som djur. Ännu hemskare att tänka tanken att många länder fortfarande bedriver sin mentalvård på detta sätt.
Imorgon blir det Hultsfred och fest fest fest! Ska bli riktigt roligt att komma bort ett tag. Ska även försöka dra mig till Norrköping ett par dagar eftersom jag lovat mormor att hjälpa henne på torsdagen ett par timmar.
Ska även försöka plugga lite på mitt muntliga förhör imorgon som förövrigt kommer gå åt helvete.

Aja, för tillfället flyter det på.

Puss


Lite sommar möjligtvis? Ja tack!

Lite halvlat

Hejsan, igår satt jag inte vid datorn någonting faktiskt. Kände mer som att jag hade andra viktiga saker för mig. Jag vet inte vad det var men antar att det var värt ett dagsuppehåll från bloggen.

Idag mår jag bajs, jag har ont i huvudet och är allmänt opepp men det gör inte livet bättre utan det gör ipren. Så det är ipren jag äter, stora som små. HUvudvärk är verkligen hemskt, speciellt när det inte finns någon direkt orsak till det.
Idag blev det i alla fall klart att Erika och jag åker till Rookiefestivalen nu i helgen och festar lite mer alla småkidz eller vad det nu är för några som hänger där.
Kommer garanterat bli skönt med helg och lov! Blir kanske att åka till Norrköping också ett par dagar och komma bort lite.
Erika är även ute på mörkerkörningsdemonstration eller något sådant just nu, David ligger på soffan och är sjuk och mamma julpyntar på Åhléns. Livat det är här hemma vill jag lova!
Jaa, vad ska jag mer skriva? Kanske att jag fort fram och tillbaka till madhouse två ggr idag. Woligt har jag hört.
Har tydligen ett läxförhör imorgon också på dialekter och vad som är manligt och kvinnligt i språket.

Har även konstaterat att vissa personer borde hålla käften lite oftare, ta reda på liiiite fakta innan denne öppnar käften och ska försöka låta smart och sedan inte helt radikalt ändra sina "åsikter" för att fakta kommit fram. Att sitta och försöka överrösta alla med sin jävla bullshit som att "romer är ju lite rasistiska då tycker jag" och "men muslimer får ju bara gifta sig mer varandra". Snällaaaa!
Romer har inget land, wooops, visste du inte det?
Muslimer får visst gifta sig med andra, så länge den personen tror på endast en gud, woops, visste du inte det heller?
Hela lektionen slutade i alla fall med kommentaren "jag tycker faktiskt det är synd om romerna!" från samma person som max fem minuter tidigare slängt ur sig att det är "dom där med stora kjolar där dom gömmer saker överallt, tillochmed i trosorna och att alla affärer hatar dom och varnar för dom"
Kooonstigt att dom snor när dom inte har någonstans att bo, står utan pengar, många har små barn att försörja, står utanför samhället och därmed utan bidrag.
TA REDA PÅ FAKTA INNAN DU ÖPPNAR KÄFTEN 10 GGR FÖR MYCKET, Tack.

Nej nu ska jag gå och skjuta mig eller något annat roligt.

Hörs, pöss

God kväll!

Nu ska jag snart gå och lägga mig men ville bara skriva lite om dagen. Kort blir det dock. Varit tjafsigt här hemma idag med kommentarer som "du gör ingenting", "du tål ju ingenting, man kan inte säga något innan du börjar tjuta" m..m.
Kuuuuul
Det är väl i alla fall "uträtt" nu, dvs. alla låtsas som att inget har hänt överhuvudtaget!

Nu ska jag i alla fall dra mig och skriver mer imorgon!

Måste bara tillägga att jag hittade mammabeckas blogg idag på de mest aktiva - you go girl! 17 år och trebarnsmamma. Visst låter det lite överdrivet men läs!

Nu ska jag se Prison Break! Bye

Okej, bara ett till..

Just nu känns det som att jag bara vill skrika rakt ut, döva mina känslor, döda mitt hat.
Jag vet knappt vad jag vill, det enda jag vill är att slippa vakna på morgonen, bara vara kvar i mina drömmar som oftast är bättre än min verklighet. Jag funderar även på att skita i mitt egna vad av betydelse. Jag funderar på att bara försöka leva lite och se om jag kan må bättre av att skita i mina egna värderingar ett tag.
Sen har jag funderat, är det verkligen de snygga som är rätt? De jag dömer bort pga utseendet kanske är en sådan som jag verkligen behöver och vill ha till sättet. Men kan man älska någon då man vantrivs med dess utseende? Kan man lära sig att få bort allt man tycker är perfekt för att kunna älska någon som inte uppfyller ens krav?
Jag skulle vilja veta det där..

Nu har jag bara lust att skrika högt eller sjunga. Tror jag har börjat sjunga högt för att ta till det istället för att skrika eftersom jag tycker det verkar läskigt. Eller något sånt.

Imorgon blir det nog inte så mycket av, inte om jag får bestämma i alla fall. Ska nog ta och pallra mig bort till tr med Ida i alla fall om hon vill det. Känner inte för skolan eftersom jag ändå kanske ska välja bort det. Inte skolan utan bara engelskan.

Funderar på om jag ska gå och lägga mig och hoppas på någon bra dröm som jag kan få stanna i ett tag. Kanske kunna drömma om mina drömmar som jag hade för någon månad sedan, dom gillade jag! Haha.

Nu ska jag i alla fall gå och försöka tänka på något helt annat. Kanske kolla klart på filmen på TV? Aja, Puss hej

Kravlistan

Nu blir det mitt sista inlägg för idag tänkte jag. Har suttit och ätit lite och tittar på Ensam mamma söker. Tycker ju att Nina kan ge mig adressen till killen hon skickade hem idag faktiskt! Helt okej snygg och lagom ålder med tror jag.

Kommit fram till att jag har ganska många "udda" krav på killar med. Eller krav och krav, men sådant jag tycker är kul om killen kan/har. På denna lista står bland annat bruna ögon, mörkt hår, över 1.75, gärna kunna föra sig och röra sig ( som t.ex. dansa), djup med bra tankar, åsikter som inte är som alla andras, en personlighet som sticker ut ur mängden och en som kan ta mig för den jag är. Hittar du möjligtvis en sådan kille på stan som fortfarande är ledig så hör av dig!
PS. hellre kolsvart än snövit! Haha

God natt i alla fall!

Cold - YES

I never really wanted you to see
The screwed up side of me that I keep
Locked inside of me so deep
It always seems to get to me
I never really wanted you to go
So many things you should have known
I guess for me there's just no hope
I never meant to be so cold

?


(Bild från igår)
Halla, nu sitter jag här igen och dricker te och äter honung. Snart käkat upp en hel burk på någon vecka.
Börjar bli rastlös, FAN!

Skola imorgon i alla fall. Tror jag ska gå till studievägledaren och se om jag kan välja grön matlagning och någon mer 50 poängs kurs så jag kan hoppa av engelskan för jag har tröttnat! Tror min skoltrötthet beror mycket på bara den fjuttiga lektionen faktiskt.

Och nu avslutningsvis tänker jag bara prata i metaforer och i gåtor. Jag hoppas att allt kommer lösa sig till det bättre. Trots att man inte stått brevid så länge och kan se allt med någon annans ögon så vill jag förstå. Jag vill förstå vad som finns innanför och vart tankarna hos denna människan är. För just nu kan jag inte se dem, bara massa kringgående, vita lögner och undvikande. Kanske det inte är rätt för fem öre fast jag tycker det känns så? Eller har jag för höga krav?

God dagens

Igår var helt okej men börjar uppriktigt sagt bli lite halvt orolig över mig själv. Vet inte varför men känslan av att jag kan fastna med alkoholen lättare än många andra slår mig alltid. Ska nog börja ta det lite mer försiktigt även att jag gillar känslan att inte kunna ha full kontroll över mig själv hela tiden.

Idag har jag inte gjort mycket alls och det gillar jag sådana här dagar, att bara vara.
Har suttit framför TV:n, torkat golven och dammat lite på mitt rum. Fick ett ryck och dansade mig jättevarm så jag tog en snabbdusch med.
Nu blir det nog bara att sitta här och göra absolut ingenting.

En mer förklaring av gårdagen blir nog: Var hemma hela förmiddagen och eftermiddagen utan att göra något speciellt. Älin kom senare och vi åkte och handlade lite "förnödenheter" inför kvällen film som blev Supersugen. Blev väldigt rastlös dock av att sitta hemma och veta att alla andra var nere och dansade på stan så jag försökte övertala Älin att följa med mig ner och partaja lite. Jag mutade henne med en cola och vi tog cykeln ner. Mötte upp Elin och Liina och drack lite. Var sedan på Frappé och Morella för att sedan avsluta natten med Diana och min specialkost.
Kom hem vid halv 4 tiden och somnade nog ganska gott vid 4 kan jag tänka mig.

Hörs senare!
Pöss

Beroende?

Erkänner för er och mig själv: jag klarade inte en helg utan fest. Inte så som jag känner mig nu, jag måste helt enkelt ut och träffa folk!

Nu drar jag i alla fall ner till Frappé eller Morella och letar efter bättre tider med Liina och Elin. Var i alla fall så gott som hemma igår och har faktiskt sett på film och myst nu på kvällen. Framsteg.

Hörs på stan! Pöss


Klargjort

Nu ska jag försöka leva utan att gå sönder inuti flera gånger

Sovmorgon!

Här har ambulanserna tutat förbi hela dagen känns det som. På tal om ingenting typ.

Jag vaknade i alla fall ganska sent idag och gick upp och åt en massa frukost! Satt mig sedan och kollade på lite repriser av Andra Avenyn och drack citronte med honung. Blivit närapå beroende av honung trots att jag aldrig gillat det innan.
Ikväll blir det bara en myskväll här hemma med mamma, David och Älin som det ser ut nu. Kanske någon mer tittar förbi, det är ju sånt som märks.
Jag har lust att flytta hemifrån just nu och få möblera och göra iordning i sin egna lägenhet. Men den dagen kommer väl någongång med antar jag.. Är ju dock sjukligt dyrt att köpa allt som behövs. Tallrikar vill jag köpa själv så det har jag inga, samma sak med vattenglas, soffa m.m.
Jaja, denna dag har faktiskt varit riktigt bra om man jämför med igår. Somnade dock ganska sent så jag är lite halvseg idag men det blir säkert bättre senare när jag ska ställa mig och dansa lite i duschen eller något.

Hoppas alla hade det roligt på krogen igår iaf, själv var man ju hemma;D

Hörs nog senare, Pöss baj

!





"Det är först när du mist något som du förstår hur mycket det verkligen betydde"

?

Vet inte riktigt vad jag ska säga faktiskt. Har så mycket som bara vill spy ut just nu men det känns inte som att jag får ut någonting av det i alla fall.
Hatar när mamma kommer in då jag är på bristningsgränsen till sammanbrott och frågar vad det är. Slutar nästan alltid likadant då hon säger att hon önskar att jag kunde prata med någon om allt jag inte säger. Om allt jag håller inne. Jag kan hålla tillbaka tårarna då hon säger så men när hon fortsätter och säger att det är så jobbigt för henne och att det gör så ont, då börjar jag alltid gråta. Såklart jag vet att hon blir lidande, att hela min familj blir det, mina kompisar och inte minst jag själv.
Om jag bara orkade hålla mig upp och på benen i alla fall i en månad skulle jag bli överlycklig. Bara att veta att jag klarar att gå upp, gå till skolan, slippa ångest.. Ja allt sånt som andra klarar helt enkelt.

Idag kunde jag i alla fall behärska mig hyfsat. Har haft ont i kroppen idag efter min fysiska tortyr igårkväll. Har dock fått hosta efter att jag varit ute och gått i regnet i ca en timma.
Känns som att det mesta jag vill skriva är FÖR privat för att skrivas i en blogg. Antar att det känns för privat för att tala om annars också så jag antar att det är därför jag aldrig pratar om det. Men men. What to do?

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag känner hela tiden hur allt sitter i halsen och om mamma skulle få för sig att vakna och se om jag sover så vet jag att jag kommer börja gråta då hon frågar om jag inte mår bra nu heller. Har börjat lära mig efter alla år antar jag.
Måste bara säga med att det bästa med att skriva långa blogginlägg är att typ ingen orkar läsa dom så då förblir dom ju ganska privata. Antar att det är det enda positiva.

Jag har i alla fall varit nere på Sahara och fikat med Älin nu på kvällen. Satt och pratade om barn och en massa olika saker i flera timmar. Sen gick vi förbi Morella och Frappé och shit vad sugen jag blev på att festa bort mina bekymmer igen. Vet dock inte om det  hade burit eller brustit som man brukar säga. Vet inte om jag velat ta reda på det heller!
Jag höll i alla fall vad jag sa och drack ingenting utan åkte med Älin hem i bilen för att sedan sätta mig här och jaa.. Jag vet knappt vad jag gjort. Kollat bilddagböcker mest tror jag.
Kanske blir något mer inlägg nu innan jag ska gå och lägga mig men det är väl sådant som märks.

Pöss

God morgon

Gårdagen var ganska konstig faktiskt. Jag minns inte så mycket av vad jag gjorde om jag ska vara ärlig. Vet bara att jag var ute och gick så länge att jag knappt orkade ta mig hem. Kom hem och satt mig och kollade på TV och åt rostad majs och drack pärondryck. Var och tränade också i någon timma innan det.
Slutresultat: Man kan inte träna bort ångest!
Jag hade så mycket som jag ville säga igår, som jag bara ville skriva ner. Men så fort jag kommer hem försvinner allt någonstans inuti mig och bara ligger i irriterar mig.
I skolan vet jag knappt vad jag gjorde, eller jag satt i biblioteket i 2½ timma och råpluggade typ.

Idag har jag sovmorgon vilket jag njöt av faktiskt! Att veta att man inte behövde somna så tidigt för att jag ska orka upp till skolan dagen efter utan att jag kunde sova till halv 10. När jag vaknade värkte dock hela kroppen och jag var förbannad och kände mig svekt, anledningen var att jag legat och drömt en sinnes jävla mardröm eller vad man ska säga ganska så länge. Pissförbannad på att mamma var så jävla lam och inte gjorde någonting och arg på en annan som var så förbannat elak. Men men, det var ju bara en dröm.

Nu ska jag snart ta och pallra mig bort till skolan för "nya äventyr" dvs. en Engelska B lektion i 70 min. Sen var den dagen slut.

Blir nog att bara vara hemma hela den här helgen och bara vara. Inte göra ett skit i onödan. Känner att jag behöver varva ner lite nu och göra som Blondinbella "lära mig att andas" HAHA!
Hoppas dock att alla som ska ut ikväll får det riktigt roligt och festar lite för mig också!

Btw så har mina tankar att flytta till Malmö kommit igen men vi får väl se vad som händer efter studenten. Blir nog inte att jobba på DuPont i alla fall!

Dagens mål:

- Klä på mig, göra mig iordning osv
- Städa lite på mitt rum
- Göra pizza tills mamma slutar
- Slappna av och försöka att tänka mindre på saker jag inte kan påverka
- Se en film och bara njuta av att jag faktiskt lever i ett "bra" land
- Att inte få ångest eller ens i närheten av det.
( Det sista målet är dock redan försent nu )



Vi hörs väl senare eller något antar jag.
Sök på "daft punk harder bodies male" på youtube med! Haha.

Puss hej

Rastlös!

Nu börjar bli väääldigt rastlös. Sa till mamma att jag inte kunde följa med och handla eftersom jag skulle gå ut men här sitter jag fortfarande och är sinnes rastlös!
Jävligt trött också men känner för att gå ut och gå eller gå till tr och bara lyssna på musik och bli svettig och äcklig. Men vad vet jag..

Dagen har i alla fall varit ganska hyfsad, jag överlevde DuPont, knappt men jaa..
Satt mig som världens bokmal i biblioteket efter maten och pluggade i "Kunskapskällan" bland antika böckerna och bilder på gubbar på väggarna, möjs! Efter 2½ timma kände jag att jag förtjänade att gå hem, jag hade ju faktiskt slutat en timma tidigare. Så jaa. Nu sitter jag här efter att ha ätit pytt i panna och ringt lite (utan att få svar).

Antar att liver rullar på nu när det snart är helg. Denna helg kommer dock bli annorlunda eftersom jag inte ska festa någonting! Har jag bestämt.
Jag tänkte bara vara hemma och mysa. Med mig själv antar jag men kan säkert hitta någon annan som är lite sugen med.
Imorgon har jag även en fet och underbar sovmorgon till ca. 12 och den tänker jag njuta av! Fast mamma tycker att jag ska pluugga så du lär säkert se mig i bibblan med gubbarna på väggen.

Nu tänker jag göra något, typ gå ut själv. Mest så jag slipper diska. Moahaha.

Hörs senare eller något!

Pöss


Light up!


Good night



Nu ska jag gå och sova för att ladda inför morgondagens rooooliga studiebesök på Dupont där dom gör pulverfärg. Vad det rör Barn och fritid vet i fan men det ingår tydligen i programmet. Tror det ska visa på "Här kan du hamna om du inte sköter dina studier rätt" men vad vet jag..
Du kan ju även kolla in youtube med sökordet palladiumdansen
Lovar att den filmen kommer bli en storsäljare världen över! Inte minst i Japan!
Pöss på er Liina och Richard




Jag tänker i alla fall inte ödsla mer energi på att tänka på saker som rör mig men som jag inte kan göra något åt.
Varför kan jag bara inte försöka koncentrera mig på att försöka leva för en gångs skull? Är jag för ingången i mina gamla "rutiner" och liv för att kunna släppa det.
Skärpning för fan! Jag vill och jag ska bli bättre, med allt! Jag ska ju nli toppolitiker för fan! Haha

God natt i alla fall

Light up!



Light up, light up
As if you have a choice
Even if you can not hear my voice
I'll be right beside you dear



Få det att försvinna

Känslan av att ha förlorat igen, mot sig själv

Eget mys

Nu hade jag nog tänkt att parkera mig här ett tag minsann. Jag har tänt lite värmeljus nu över datorn och slagit mig ner i en T-shirt och pyamasbyxor. Jag får väl resonera så: om man inte har någon att mysa med får man väl helt enkelt göra det själv. Eller hur?
Ska nog sätta mig och leka runt lite i Photo Shop vilket jag inte gör ofta nu för tiden. Kanske ha någon rolig konversation på msn med? Vem vet.
Fick dock en sjuklig lust att massera någon. Eller kanske få massage själv? Dunno

Skriver nog lite mer senare, nu har jag en massa andra "jätteviktiga" saker för mig, haha.



PÖSS!


Sing Star!

Nu har mamma och jag sjungt Sing Star i ungefär en timma med min uuuunderbart förkylda hals och igentäppta näsa, kan det låta bättre? Nej, tror inte så.
Mamma nynnade i alla fall till alla låtar jag ville sjunga och jag sjöng för hesa halsar, bokstavligt.
Nu ska jag dock gå och borsta tänderna och kissa ut allt mitt orientaliska gröna te som jag har druckit flitigt idag.
En helt okej dag som dock började efter 7 eftersom mamma slutade då. Skicka gärna ett sms och underhåll mig! Men ring inte kl. 00.42 inatt som någon gjorde i går natt....

Nej nu ska jag dra till toan på nya äventyr!

God natt!


Älskar dig mamma!

Bilder från i söndags och tankar från idag

And he didn´t give a damn

Nu har jag duschat och suttit och lyssnat på min och Linas fina sång Run med Snow Patrol som hon närapå började gråta till i lördags.
Imorgon blir det förhoppningsvis skola igen, mest igentäppt och dan men vafan.
Jag vet inte riktigt vad jag tänker på eller vad jag gör just nu, jag är helt slut i kroppen fast min största syssla de senaste dagarna har varit att sova. Även kommit fram till att de enda dagarna jag verkligen lever är på helgerna. Hemskt att säga och ännu hemskare att erkänna men det är sant.
Äh, vem läser det den här skiten i alla fall? Antagligen ingen. Men tänkte ändå ladda upp lite bilder från söndags.
Lillebror!


Humor på hög nivå tror jag allt, haha


Borde vi bli modeller eller vad?


Här var det livat grabbar! Haha. Festat två dagar i rad - trött & sliten.
Sen var det fett ljust ute!


Vi hörs! Bajbaj Pöss


I guess it will be my turn sometime



Skriver nog något mer senare, nu ska jag gå och duscha och bli frisk!

:*


Jag vägrar att falla igen.

Något jag skrev för ganska länge sedan

Jag känner hur det kommer närmare, vibrationerna i backen, det öronbedövande ljudet av bromsarna och tutan som hela tiden kommer närmare och närmare.
Strålkastaren som lyser upp min skändade kropp bara några tiotal meter framför. Jag kliver åt sidan bara några sekunder innan, allt för att känna att jag verkligen lever, att jag inte föll igen.
Avgaserna och blickarna från kupén möter mig där jag står en meter ifrån i försök att hålla lufttrycket bortom räckhåll. Så klart jag känner att den vill åt mig, den är precis som alla andra men nej, jag tänker inte falla igen.

God natt

Har funderat en hel del nu trots att jag nästan varit upptagen hela tiden. Jag är verkligen osäker på vad jag känner just nu och det känns som om jag inte kan uttrycka mig i ord riktigt. En bild säger mer än tusen ord stämmer nog just nu men hittar inte en sådan bra bild heller.
Får hoppas att allt löser sig och blir till det bättre, vad det  nu är.

Nu har mamma och jag i alla fall pluggat på psykosocialt arbete så jag kan göra mitt prov, skriftligt eller muntligt. Jag har sinnes ont i magen så nu ska jag ta ett sånt där burkpillet mot magen som jag fick utskrivet och se om det hjälper och gå och lägga mig.
Skulle ju dock inte tacka nej till att ha någon brevid sig inatt och bara känna känslan av någon annans andetag och närhet. Att känna att man inte är själv.

God natt i alla fall!
Pöss

Söndagen 12/10

Sitter här och funderar lite på hur hela helgen har varit, kan bara sammanfatta fredagen som en av de konstigaste i mitt liv närapå.
Att bryta ihop för att sedan ha roligt utan att något gick snett. Drog runt lite och umgicks med de jag ville. Bara känna känslan av att det inte hela tiden är en massa saker i vägen för mig, känna känslan av att inte ha krav som bara ökar och ökar.
Fast om jag ska vara ärlig så blev jag ganska trött på alla fulla människor som bara kopplar bort vad andra säger, gör och visar.
Det är inte så lätt att visa någonting utan att få respons.
Jag var i alla fall hemma hos mig ett tag och åt hamburgare och gjorde mig iordning med Richard för att sedan åka bil med Älin till Tre T och vänta på Ida. Åkte efter det till Lina och sedan vidare till hennes kompis. Varken Ida eller Älin tyckte det var en höjdare så jag följde med dom till Linnea 2. Roligt att träffa alla igen som innan!
Efter ett tag gick jag, Ida och Älin ner till Morella där Richard också var och drack en cider. Gick sedan vidare till Palladium och dansade. Drack en Cosmopolitan med Richard och Elin. Väldigt trevligt att träffa den tjejen säger jag bara! Träffade Jonas Ö och mycket annat folk.
Efter mycket tjat fick jag med mig Ida och Richard till Diana eftersom jag varit hungrig i flera timmar. Där satt vi helt utslitna och åt pizza. Richard följde med mig hem och skulle spva över så vi drog fram en madrass och 5 sek senare så sov han så gott med sina snarkningar.

Vaknade tidigt på lördagen och efter mycket prat mellan himmel och jord gick vi upp och åt frukost nr 1. Gick och duschade och kollade lite på Sex and the city för att sedan dra ner till Hemköp och köpa frukost nr 2.
Vi gick och satt oss på en bänk i höstvackra stadsparken och dukade upp. Tre mackor senare var vi mätta och försökte Richard ta självmord genom att hoppa från en kedja som var ca. 30 cm hög. Han failade ganska rejält. Istället skulle vi se vem som kunde hålla balansen, där failade jag.
Gick och satt och och gungade lite med småkids runt oss som stenglodde.
Efter någon timma gick vi och hämtade cyklarna och sa hej då.
Gick hem till sängen och däckade ganska fort för att sedan bli väckt ca. 2 timmar senare. Åt lite och gjorde mig iordning för att dra till Tintin för att fira att Erika numera får gå på krogen. Sjöng en hel del Sing Star och gick sedan ner till Morella och Frappé.
Ledsen för samtalet och smset, även att jag menade det.
Vid ungefär halv 2 gick vi till Diana och tog oss lite mat, denna gång grönsaker i en rulle. Väldans gott!
Drog mig hemåt utan att varken vara pigg eller trött, fast somnade ganska fort för det.

Blev väckt idag vid 1 för att gå upp och äta frukost. Idag har vi värsta projekten igång men får se hur många av dem som blir av.

Summering av helgen:
- Allt kan verkligen bara kollapsa när som
- Fulla människor är svåra att lita på
- Gå aldrig för fort fram, någonsin, oavsett vad
- Richard och jag har ganska mycket att prata om faktiskt
- Folk har sjuuuukt mycket förutfattade meningar och sinnes med fördomar
- Bara för att jag har en tjejhäck så tror folk att man ska klämma på den
- Jag är mer ärlig då jag druckit
- Att vissa saker är ganska deprimerande även att man inte dirket kan göra någonting åt det

Hörs väl till nästa helg eller något.

Sarah

Gårdagen

Det hände en hel del igår. En ganksa konstig dag då jag tänker efter då det mesta som kan hända hände.
Jag är hur trött som helsst nu men tänkte nog sätta mig och skriva lite senare eller imorgon om jag är piggare då.
Nu har jag i alla fall nyss kommit hem efter att ha varit nere på Hemköp och köpt frukost nr 2 med Richard och ätit i stadsparken. Mycket mysigt med skratt, lek, prat och mat.

Återkommer nog senare.

Sarah

Västervik kan gå och gräva ner sig!

Nu har jag skaffat mig en ny blogg - en som fler än två personer vet om. Här tänkte jag skriva om alla mina tankar som jag vill att fler ska få ta del av. Kommer troligt skriva en del nu i början med tanke på att jag bara kunnat skriva vissa saker i den förra som jag fortfarande kommer använda.

Idag borde jag egentligen plugga men varför ska jag göra det nu när det känns som att allt kvittar? Det känns verkligen som om ingenting spelar någon roll. Ingenting som har med skolan att göra. Jag vet att jag kommer in i dessa svackor ibland men jag vet också hur förbannad jag blir på mig själv då jag inte gör något åt det.

Jag är i alla fall peppad inför helgen som kommer innehålla en del festande. En av de få saker som verkligen får mig ur min vanliga bana. Känns som om allt som kan rubba min tillvaro och göra den lite bättre är välkommet.
Förra helgen blev annorlunda på både ett bra och dåligt sätt. Kanske det bra var att jag verkligen öppnade ögonen igen för hur ruttet Västervik verkligen är. Eller staden i sig är väl som vilken stad som helst men med alla ruttna människor som går omkring och fräter på en tar väldigt mycket.
Vem ger någon rätt att skratta åt någon annan som han/hon inte har en blekaste jävla aning om? Jag förstår inte saken i att hela tiden försöka få någon annan att må dåligt för att själv förstå hur bra man är. Speciellt inte då man går sista året på gymnasiet.
Tiden läker alla sår - in my ass!
Ingen ska behöva tänka så för att stå ut med sin vardag för det är nu vi formas, det är denna tid som avgör mycket av vår framtid, hur den kommer se ut och hur man kommer se på sig själv.
Behöver nog egentligen komma ut och tänka på annat just nu men Psykosocialt arbete väntar i väskan, kanske ska ta upp och bläddra lite inför provet (som lär gå åt helvete ) imorgon.

"Det är först när du mist något som du förstår hur mycket det verkligen betydde"


Välkommen till min nya blogg!

Måste bara säga att min blogg ser fett romantisk och flickig ut, precis som jag, riiiiiight?

RSS 2.0