FAN VAD JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN!

Jag vill ha sommar, värme, musik, hav, glass, kärlek, sommarkvällar, grillat, färger och blommor. Jag vill ha en långklänning och solglasögon, fina parkkvällar med kubb, träffa kompisar, åka båt, sola och bränna upp mig. Se fram mot morgondagen och le åt gårdagen. Äta middag på balkongen och längta till framtiden. Ta ett kvällsdopp och se solen gå upp när jag själv går och lägger mig. Åka iväg, njuta av livet och titta på alla turister på stan. Leva, vara galen, eftertänksam, lugn, harmonisk, stressad, peppad, positiv, energisk - allt samtidigt! FAN VAD JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN!



Long time for a campic


Live with nature

Vad är det egentligen som säger att det är vi, den "civiliserade" människan, är den rätta? Att vi är de man bör dra riktlinjerna efter? Att det rätta är att vilja socialisera sig, arbeta, bo i städer med fordon, betong, elektricitet, plast och skitprat.

Vi föddes nakna men lever med kläder. Vi föddes nyfikna och ville utforska men lever med media som största stimulihjälpande verktyg. Vi föddes med vilja av naturen men lever nu på den.

Jag kan inte påstå att jag lever utanför det konsumtionssamhälle vi faktiskt lever i, långt ifrån! Men jag tycker vi borde vakna upp, försöka se den värld och natur vi lever PÅ och inte i. Se bortom våra stora lägenheter med väl ombonade kvadratmetrar, för övrigt tomma.
Uppskatta livet och förlikas med tanken att det aldrig kommer stå i vår makt att i så pass stor utsträckning påverka naturens tillgångar och överlevnad som vi behöver för att på sikt överleva.


Att göra rätt för sig eller dra nytta av det som kanske är fel?

Står inför ett rätt stort dilemma. Kan inte säga något vad det handlar om tyvärr men har en sådan sjuk klump i magen. Antar att det är detta som kallas samvete och vetskapen om att man kanske göra fel. Ska jag vara ärlig och bli av med min samvetsklump eller ska jag dra nytta av detta och troligtvis få leva med min klump i magen tills jag glömt det?

I think I´m back!

Tagit en behövlig paus från bloggandet vilket troligtvis märkts i bloggen! Nu är jag dock troligtvis tillbaka igen, ca 1 månad senare.

Under månaden som gått har det hänt en hel del, både roliga och mindre roliga saker.

Jag har ätit glass och laktosmedicin om vartannat nere i hamnen, grillat med familj, släkt och kompisar, varit i Linköping och IKEA, lagt i båten, gått upp 1 kilo och en till sak - som än så länge får vara hemlig!




RSS 2.0