29/9

Sov ganska hyfsat inatt faktiskt! Weeei!
Grymt sugen på att traska ut i höstvädret idag, egentligen för att plocka svamp eller något så man gör lite nytta men ska dra mig ner mot stan snart för att gå förbi bemanning och se varför i helvete ingen vill svara i telfonen under telefontid!
Undrar vad det blir för kläder idag.. Tror jag kör min stora, vita, stickade och grymt mysiga sjal idag, just för att jag kan utan att svettas ihjäl.

Nej nu blir det att fixa iordning mig och ut mot nya äääääventyr! haha

See ya

28/9 - mitt i natten

Sitter och pratar med Liza nu och fattar att det kanske börjar bli ganska officiellt i alla fall. Fan.
Funderar på att sluta att hänga upp mig på den här jävla skiten nu.

Ja i alla fall, var nere på Mejeriet med M förrut och fikade och spelade biljard! Jag vann två gånger, hur? Jag vet faktiskt inte.
Sen följde jag med honom och hans mamma och åt och pratade lite. Drog sedan hem och började med maten samtidigt som jag kom fram till att jag skulle göra kokostoppar samtidigt. Sen när jag väl gjort den smeten så tänkte jag, äh vafan, jag kör på brödet med! Så ja, köket ser ut som en tredubbel katastrof men gott blev det!

Imorgon blir det i alla fall att ta en fika med Erika och Tintin och prata lite:)
Ska ta och väcka min lille gris på soffan och dra honom in till sängen för vidare tankar och förhoppningsvis även sömn.

God natt!

28/8

Ska fixa till mig nu för att sedan dra mig ner och möta M för att sedan spela lite biljard, ska se om vi kan få göra det på Mejeriet eller om vi måste gå till CLub 9.
Tänkte även passa på att handla lite också ifall det inte regnar, tänkte ta tag i att leka baktant igen, haha. Göra lite kokostoppar som jag är så sjukt sugen på! Men ja, jag glömde ju självklart kokosen sist jag handlade... Inte alls typiskt mig.
Tänkte även göra citronsaft. Mumma mumma.
Var ute och plockade mer lingon igår med mamma i skogen hos henne så snart hoppas jag på att få mer lingonsylt också! Snart består bara vår kyl och frys av hemmagjorda saker fast vafan, det är väl bra?

Nej nu ska jag ta tag i mitt hår, hörs!

Ps. fortfarande fett jävla uppgiven och besvkien på att man låter sig själv fucka upp så jävla mycket i livet!

Och dom blir bara färre och färre

Snart finns det nog inga killar kvar här i Västervik med tanke på hur jävla många som sitter häktade för gruppvåldtäkt just nu.
Känner mig bara så jälva besviken på hela situationen och hoppas på att allt inte är vad det verkar just nu.

Ska inte sitta här och vara sentimental just nu, jag har varit det tillräckligt ikväll tror jag. Troligtvis bäst att bara gå och lägga sig för att orka upp imorgon igen, får kämpa vidare med tankarna då.
Så ja, nu blir det att släpa Rei till sängen och mysa tills jag somnar!

God natt

25/9

Sitter ensam här hemma, som vanligt. Jag vet att jag är i fel vecka att skriva egentligen för det är nu som mina hormoner älskar att förstöra mig och mitt humör.
Igårkväll var det inte kul, inte alls. Jag hatar att tveka och jag hatar att få tvekande svar tillbaka.
Idag hade jag tänkt att fixa massor men jag har verkligen ingen lust, helst skulle jag bara vilja försvinna en stund tills jag mår bättre igen.
Idag vet jag inte alls vad jag ska göra, känner inte för att sitta själv här i lägenheten om jag fortsätter må såhär, men hittar jag ingen som vill göra mig sällskap så finns det väl inte så mycket att göra åt det.
Rei jobbar ju som vanligt och går runt nio och kommer hem runt 3-4..

Imorgon blir det i alla fall att vara här och drick lite vin, äta något och prata & umgås med Älin, Erika, Tintin och Jimmy. Får se om någon annan hänger på också.
Eftersom jag ska köpa allt att äta tills kvällen så har jag ju något att sysselsätta mig med under morgondagen.

Ska bli kul att träffa Älin och Erika, inte träffat dom på hur länge som helst!

Nej nu ska jag se slutet på förlossningskliniken och sen göra något som rensar tankarna.

Hörs!

Dagens filosofiska inlägg

Sitter och är trött i ögonen, trött på att titta.
Tänkte skriva ett inlägg nu innan Förlossningskliniken börjar vid halv 2. Tragiskt att man följer ett sådant program men det är sjukt underhållande tycker jag, haha.
Jag har lärt mig olika sjukdomar, födslotillstånd, kejsarsnitt m.m. Tror fan att jag själv skulle kunna utföra ett kejsarsnitt snart! (Tur att jag inte har planer på det)

I alla fall, tiden rullar på, fort som fan. Sitter nu och Rei är på jobbet nu, första dagen på nästan en vecka efter som han haft influensa. Jag fick väl något mittemellan influensa och förkylning så jag tänker inte röra på fettet en centimeter i onödan.

Igår så beställde vi också bilder att framkalla från www.fujidirekt.se riktigt billigt tycker jag! Beställde bilder från resan till Reis och mitt album och även till två andra album.

I helgen hoppas jag på flyt, dvs att jag ska må bra, att allt går som jag planerat + att jag träffar alla "bortblåsta" kompisar!
Det ryktas om Erikas återkomst, en visit från FödelsedagsÄlin samt en hittills oplanerad liten fest.

Har förresten installerat Sims2 på den här datorn hos Rei nu också, måste säga att det nog är en av världens farligaste spel! Man blir fan beroende hur snabbt som helst, och speciellt när man kan koppla upp skiten på platt-tvn på väggen och spela från soffan, haha.
Nej, ska vi slå på att jag ska börja trimma upp mig, skaffa brillor, silikontuttar, de nya celluitlegginsen samt ett jobb? Då jävlar ska jag visa vad jag går på.
Har även framtidsplaer att skaffa mig en väl utarbetad relation till Anna Anka som hennes nya bästa kompis (om hon nu har någon annan?)

Nej nu har Förlossningskliniken börjat, dax att se fler outvecklade barn föda barn samtidigt som dom gråter och ropar på mamma. Puss hej


Back again?

Funderar på att återigen ta upp mitt bloggande i brist på annat?
Att återge allt som hänt det senaste halvåret/året är omöjligt därför tänker jag i så fall bara fortsätta där jag nu är med korta återberättelser.
Jag tror jag saknar att skriva av mig eftersom jag sällan gör det numera, det är inte det att jag inte har tid, jag har all tid i världen (tyvärr), jag kommer bara inte så långt att göra det. Men nu, jag tror det här inlägget var en ganska bra start på mitt fortsatta bloggande!
Vi hörs senare, nu håller jag på att svimma av p.g.a. bristande intresse av att laga mat och äta den.
Det står dock en nybakad amerikansk äppelpaj i köket som väntar på att bli uppäten.

RSS 2.0