Åh!

Jag vet att jag borde sluta skriva nu egentligen, MEN jag har blivit så sjukt sugen på att gå på bio igen och se om Eclipse. Såg just en trailer på den, enligt mig är det den bästa trailerna också! Eftersom jag inte vet hur man klistrar in en youtubefilm här så skriver jag länken istället; http://www.youtube.com/watch?v=5Vk_Vmj6HIk
Alltså, jag tror jag börjar släppa Edward mer och mer nu, han var lite snyggare i de första filmerna enligt mig. Carlisle har absolut vunnit större del av mitt hjärta och Jasper också.
Jasper får mer plats i denna film vilket jag tycker är kul, samt att man får se hur deras liv som människa var.

Förresten, har ni läst på Aftonbladet idag? Dem har gripit en man skäligen misstänkt för våldtäkt på en 7-årig flicka på en bibliotekstoalett i Södertälje igår. Tycker det verkar lite konstigt att mamman inte märkt att dottern var borta men allt hade tydligen gått fort.
Sjuka människor det finns där ute.

Alltså -

Självdiciplin är inte min starka sida men snart MÅSTE jag börja packa och städa! Klockan är ju för f*n snart 23.30 och här sitter jag och spelar spel på facebook, fy mig Sarah!

Jag har precis...

...fått en släng av en enorm ensamhetskänsla. Hjärtat kom hem!

2010-06-30 - update

Jag har precis fått ett sug av att spela lite Sims 3 så jag tänkte sätta igång det nu.
Chris är här och vi har precis ätit lite mat.
Kan ju säga att det jag BORDE göra är att packa och städa lite men jag har ju hela kvällen på mig!

Imorgon ska jag först ner till stan och hämta ut laktosmedicin och köpa jordgubbar innan jag ska åka hade jag tänkt.
Chris har kollat lite på nätet efter skor som jag ska köpa när jag kommer upp. Jag hade också tänkt att 'försöka' hitta några skor, som om det brukar vara svårt, haha. Siktar nog bara in mig på Skopunkten eftersom dem nästan inte har några skinnskor där!
Jag har även tittat lite på Gina Tricot för att se om det fanns något fint som jag kan ha nu under sommaren.
Hoppas mormor är piggare nu så hon orkar följa med ner till stan också. Hade nämligen tänkt bjuda ut henne på restaurang eftersom hon har fyllt år och jag kan inte komma på något annat jag kan ge henne..

Får se om jag skriver något mer senare idag eller i morgon bitti, annars hörs vi på söndag!

Nu är det officiellt...

... jag har gått och blivit förkyld. Annars har jag fått någon ny, mystisk allergi som vägrar släppa.

Eclipse!

Nu har jag kommit hem efter att ha sett premiären av Eclipse! Filmen var jättebra och jag kan knappt vänta på att få se den fjärde filmen för att se upplösningen. Hörde något om att man skulle dela in den fjärde boken i två filmer men vet inte om det stämmer, någon annan som vet?

Nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen och se hur många sidor jag hinner i fjärde boken innan jag somnar, jag vill ju så gärna veta slutet!

God natt

29 juni

Nu har jag varit nere och fyndat lite på rean. Så nu har jag precis kommit hem med Chris + en ring, sjal och leggings. Allt gick sammanlagt på 118 kr vilket nästan är som hittat!
Nu ska jag nog snart göra mig iordning för att sedan vänta in samtal från Lina. Sedan ska nog vi som ska se bion ses lite innan eftersom den börjar så sent.
Hörs!

2010-06-29

Nu har jag tagit tag i det och bokat resan till Norrköping. 10.50 avgår bussen från stationen vilket även innebär att jag blir utan dator tills söndag morgon.

Nu har jag ätit en sen, men god frukost. Två smörgåsar, ekologisk äppeljuice från Garant samt en tallrik full med melon och jordgubbaar!


Nej nu ska jag gå och dansa lite till min Spotify-lista medan jag gör mig iordning. Tror jag går en runda på stan och kollar lite för ikväll måste jag vara utvilad då premiären av Twilight är!!

Samtal från hjärtat i Spanien

Just haft ett långt och välbehövligt samtal med mitt hjärta. Han har det bra och leker med sin systerdotter hela dagarna som tydligen blivit helt fäst vid honom.
Men nu är det ju ändå såhär, jag är också helt fäst vid honom så jag tycker ändå att han komma hem nu i alla fall!
Jaja, huvudsaken är väl i alla fall att allt är bra och att Rei har det bra, han betyder ju i slutändan mest.

2010-06-28

Jordgubbar från Vassbäck och cola framför Scrubs satt inte helt fel nu efter ett kvällspass!
Efter jobbet gick jag hem till mamma och åt lite kvällsmat på uteplatsen och tittade på när Ezter fick ryck och LEKTE och JAGADE saker. För er som inte vet så är Ezter min lite smått "överviktiga" (vrålfeta) katt som närapå vägrar att gå ut om det inte krisar men nu jäklar var det fart på henne.
Så nu ska jag nog boka biljetter till Norrköping och lägga mig och läsa lite och se om jag blir klar med den fjärde boken ur Twilight-serien snart..

Förresten, en sak till, det är sommar!

Dagens schema:

Göra lunch tills jobbet.
Jobba mellan 14.30 och 22.

Temperatur vid tillfället: 23 grader.
Finns det något bättre att sitta inomhus då? Ja

2010-06-27

Idag har jag, mamma, David och Belinda varit ute och badat och fikat lite på Lysingsbadet.
Från början var Bella lite skeptisk till att bada, det var ju mycket bättre om jag bar henne istället!
Sen efter 1-2 timmar så lockade jag i henne och då jäklar tog det fart på badandet, jag höll henne i händerna och snurrade runt henne i säkert 20 minuter eftersom det var olagligt roligt.

Jonathan kom sedan och hämtade upp henne och mamma, David och jag gick och spelade en runda minigolf. Mamma och jag låg lika tills sista banan där jag vann med en poäng, men nära var det!
Gcik sedan hem och plockade lite innan Lina kom runt halv 9 tiden för lite mat och film. På menyn stod färskpotatis, kall sås, tomat/mosarella/basilika samt kött/vegetariskt tillbehör och på detta coca-cola i vinglas.


Lite hink & spade lek vid stranden på Lysingsbadet





Sommarfötter ala Bellan


Calippo-paus


Sedan fick min mamma smaka lite av hennes och då passade hon i sin tur på att äta upp och slemma ner den andra glassen, haha man är ju inte dum


Mycket godare med någon annans glass! Senare när den nästan var slut ville hon byta tillbaka till sin Calippo igen


Efter badandet blev det en bull-paus också


Mmmm, en hel bulle i munnen


Eftersom det var så fruktansvärt roligt att bada så skulle hon absolut i lite till så det fick bli utan den blöta baddräkten.

I natt...

... försökte jag breda ut mig så jag skulle ta upp hela sängen själv, jag tänkte att det kanske skulle kännas mindre ensamt då.

För ett dygn sedan...

... så låg jag i sängen och försökte sova, tror jag ska göra desamma nu igen. Det är bara en sak som är skillnad, mitt hjärta fattas. Tur att man har lungorna kvar så att man kan andas i alla fall.

2010-06-26 KOM HEM!

Nu har min midsommar börjat efter 2 dagars jobb.
Igår då jag kom hem vid 22 så stod väskan på golvet, nästan helt opackad - det var ju fotboll på TV, haha.
När vi sedan skulle gå och lägga oss så kunde varken han eller jag somna, Rei hade resfeber och jag låg vaken eftersom han inte sov. Sedan ringer inte klockan på morgonen heller, smått panik!
När jag sedan pussat honom hej då tusen gånger om så kunde jag inte somna om så jag låg och väntade att klockan skulle ringa i ca. 1 timma. Så, 4 timmars sömn och ca 9 timmars jobb, lyckat!
Efter jobbet åkte jag hem till mamma och åt nybakade bullar och pratade skit i ett par timmar, sedan kom Jonathan och hämtade upp mig. Vi åkte och hämtade Belinda som sedan följde med mig och handlade på Willys då Jonathan under tiden åkte hem och fixade med tvätten.
Eftersom Fröken B inte ville gå hem och lägga sig så stod hon och jag och lekte på vår trappa ett tag, typ Följa John, hoppa i trappan och massa andra suuuuperroliga lekar.
Nu har jag i alla fall kommit hem, plockat in i kylen, förlikat mig med tanken på att jag inte kommer se mitt underbara, älskade hjärta på alldeles för många dagar och slutligen placerat mig här framför datorn med tröstätar-saker (chips och ful-cola).

Måste bara tillägga att Reinaldo och jag aldrig varit ifrån varandra såhär länge sedan vi blev tillsammans men ja, någon gång måste ju tydligen/tyvärr bli den första....

Jag saknar dig otroligt mycket redan hjärtat. Kan knappt vänta tills jag kommer få vara i din famn igen!

Att sluta - töntigt eller starkt?



Som många kanske vet så är jag vegetarian. Jag äter alltså inte heller kyckling eller fisk.
Jag dricker inte kaffe eller röker/snusar.
Nästa sak jag seriöst funderar på är att sluta dricka alkohol.
Nu kanske jag inte slutar med alkohol helt men jag tror inte att jag kommer fortsätta dricka någon cider på krogen, bara för att man känner något överhängande krav på att man måste för att vara välkommen, utan ta en cola istället.

Alkohol
är för många ett laddat ämne, det är mångas bästa vän medan det för andra är en tröst.
Det alkohol egentligen är - ett nervgift.

Varför det är lagligt kan man fråga sig men många påstår att hade alkohol kommit in i dagens samhälle så hade det blivit narkotikaklassat.

Jag själv har inte sug av det. Jag vinner heller inget på att dricka.
Min kropp åldras, mina organ tar stryk och jag kan inte behålla den kontroll jag själv vill ha över mina handlingar, tankar och samtal.
Jag mår dåligt dagen efter trots att jag bara druckit några cider och jag har nog egentligen alltid fart illa även om det inte är jag själv som druckit.
Jag får även höra, senast i fredags, att det inte märks någon skillnad på mig ifall jag druckit eller inte. Jag kan presentera mig för okända, prata om saker som vissa bara kan då dem druckit, dansa och ha kul.

Varför dricker folk ens alkohol om det inte var för att känna sig större, bättre, snyggare, vackrare, modigare eller roligare?
Man får ju faktiskt inte ut någonting utav det i slutändan förutom en tidigare föråldrad kropp, ett beroende och en sänkt självkänsla då man tror att man duger då man är påverkad, men inte då man är nykter.
Att se till alla brott som troligtvis aldrig ägt rum ifall alkohol varit olagligt är också en ganska stor tankeställare samt alla dödsolyckor i bland annat trafiken då föraren varit alkoholpåverkad.
Många brott som exempelvis våldtäkter, misshandlar, rattfylleri och diverse skadegörelse skulle minska då tjejerna/kvinnorna kan reagera och agera bättre, männen kanske aldrig skulle ta mod till sig eller ens få idén att våldta någon, personen bakom ratten skulle aldrig köra påverkad och ölflaskan skulle aldrig kastas på bilen.
Alkoholrehabilitering skulle inte alls behöva finnas i samma grad som idag och polisen skulle inte behöva göra lika många ingripanden vid alkoholrelaterade brott. Individen själv skulle alltså tjäna på det, kommunen skulle tjäna på det och staten skulle tjäna på det.

2010-06-24

En fin uppdatering nu då. Var ute med båten idag, bara Reinaldo, jag och solen själv.
Jag ser ut som en äkta svensk nu - solbränd som fan!
Vi låg på en supermysig klippa där vi solade och badade. Reinaldo slängde även ur sig en supersöt (INTE) kommentar om vad jag såg ut som, haha. Men det håller jag mig för mig själv, kan säga att jag inte kände mig speciellt graciös ut efteråt, haha.
Vi åkte hem runt 5 tiden och tog en glass med hans pappa och sedan gick jag en runda och fyndade lite på Åhléns-rean.
Nu har vi precis ätit sommarmat, för andra dagen - färskpotatis, revbensspjäll, aioli och ciabattabröd.

Imorgon, midsommarafton, ska vi till mammas kompis och äta lite midsommarlunch eftersom jag börjar jobba vid halv 3.
På midsommardagen, dvs dagen efter, så börjar jag 6.45 så jag ska ha en underbar fest i sängen imorgon kan jag lova!

Men vad är midsommar när det finns OB-ersättning?

2010-06-23

Mitt hjärta ligger och sover på soffan och jag ska börja med sommarmaten - färskpotatis, sill(qournfilé), sallad och en kall sås till!

Under dagen har jag varit på Fridborgsgatan för att sedan åka hem en stund och packa saker för ett par soltimmar på sjön med Reinaldo, Chris och Ida! Skit trevligt.
Så nu är mitt första och enda dopp avklarat! Hörs

What to do today?

Fint väder, ingen motivation... Hm, det blir svårt det här..

2010-06-21

Verkligen en superslappardag idag hemma hos oss!
Det vi inte fikade upp igår äter vi upp idag i soffan framför tv:n. Den enda nyttan vi gjort hittills är all den hemska tvätten (ca 3 överfulla, stora IKEA påsar) som nu håller på att tvättas.

Fick höra för en stund sedan att tjejen som levde fan och misshandlade ett äldre par här i närheten har blivit släppt då hon kommit tillbaka till samma tak igen.. Undrar hur dem som styr tänker ibland, Sveriges rättssystem har verkligen brister så det skriker om det! Okej, man kanske inte ska låsa in folk men det finns en annan sak som kallas VÅRD också som uppenbarligen inte verkar existera i detta land. Och har man tur och påträffar den så är den bristfällig.
Snart ska vi nog ner till tvättstugan igen och sedan bort till Hemköp eller något och köpa chicken bits till dagens tacos, vilket vi för övrigt åt igår med, haha. Tur att det är så fruktansvärt gott då!

20 juni - Astrid Lindgrens Värld!

Idag har vi som sagt varit på Astrid Lindgrens Värld.
Sex timmar fulla av LEK, Pippi, Emil, fikapauser, glädje och foton i mängder!
Sammanlagt blev det nog lite mer än 120 bilder tagna med Reinaldos och min mobil samt en kamera. Tänkte slänga upp några bilder här på bloggen nu, måste ju dela med mig av allt det roliga!



Provridning på Lilla Gubben


Pose inne i Mattisborgen


Belinda flyttade hemifrån så pappa och Reinaldo försökte övertala henne att flytta hem igen..


Glad sötsak


Största besvikelsen - bakelserna var av plast och man kunde inte ta i dem, haha


Belinda står och pekar påvilken hon ville ha, ifall jag kunde öppna glasskåpet


Vi gick in i vartenda litet hus hon och jag men på den där övervåningen fick hon stå själv för hon själv slår nästan i huvudet i taket, haha


Skrämmer bort alla andra barn som vill leka?


Portvakten Reinaldo


Sitter och tittar på Emil med favorit "böckerna" som hon VÄGRADE släppa taget om.


Belinda "Pippi" Larzon


Sådan far sådan dotter, eller är det sådan dotter sådan far?


Ensam härskare


Tog sig en toapaus men glömde att öppna locket..


Belinda och jag sitter och väntar på maten


Belinda hängde och dinglade i dörrhandtaget som inte gick att rubba


Full fart! Och jag var så inne i att ta kort så hon landade rakt på mina ben, haha


Lägger av sitt alldeles egna smile


Och sedan sitt andra alldeles egna smile


Emil och Ida matade fåren


Belinda var stygg så hon fick vara i snickarboden, men hon flydde


Och hon flydde igen och igen och igen och igen....


Sedan fick hon åka traktor istället


Sedan blev det toan igen. Och där inne satt hon och sa kiss kiss baas baas(bajs)


Reinaldo med vårt nya, stora och fina hus.


"Håll på taket så man ser hur litet det är och att du når"


Belinda och jag på shoppingrunda och mina ben ser skit skumma ut

Tar sig en titt i Pippis karamellbod


Hemma igen med en liten Pippi-docka rikare!

Gårdagen - 18 juni







2010-06-19

Idag kom vår sommarstuga upp på internet och i tidningen då den är till försäljning. Jättetragiskt att behöva sälja men då det varken finns pengar eller engagemang så är det svårt att behålla det.
Vill du gå in och titta på min familjs sommarskatt så finner du den här; http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=3PGBBMRMS4BFTBA2

För övrigt har jag inte gjort mycket idag. Reinaldo var ute och seglade ett par timmar med en kompis och jag satt och spelade Sims 3 och har gjort det periodvis tills för någon halvtimma sedan. Tror att jag ska gå och lägga mig snart eftersom vi ska till Astrid Lindgrens Värld imorgon, eller Pippi-land som Reinaldo säger.
Vi åker runt 10 tiden imorgon förmiddag och förhoppningsvis får vi (jag, Reinaldo, Jonathan och Belinda) se Pippi, Emil, Karlsson på taket osv osv osv!

2010-06-17

Imorgon är det studenten här i Västervik! Hoppas verkligen vädret blir bra för dem som ska fira sin sista dag i skolan och första dag i frihet, typ.
Själv ska jag hem till Lina (leliasson.blogg.se) och fira henne.

De kommande två veckorna börjar också falla på plats snart tror jag.
18 fre, studenten
23 ons, en stund på Fridborgsgatan
25 fre, jobba kväll
26 lör, jobba dag, Reinaldo åker till Spanien
29 tis, Premiären av Eclipse
30 eller 1, åka till Norrköping och mormor
3 lör, troligtvis kommer mamma upp till Norrköping och hämtar upp mig, sedan åker vi och hämtar upp hjärtat på Arlanda

Och någonstans emellan detta ska jag träffa mina bröder igen, spela minigolf, träffa kompisar och åka till Astrid Lindgrens värld. Ev ska vi även åka till Tovfehult och fika!

2010-06-16

Nu har jag precis ätit. Tidigare idag satt jag och pratade lite med Älin i stadsparken för att sedan gå hem hit och spela kubb och boule med Ida, Chris och Nea. Älin skulle upp och jobba och Chris och Nea skulle ut så Ida följde med hem och åt lite mat tillsammans med Reinaldo och Jonathan.
Nu sitter de manliga männen här och spelar xbox och Ida och jag ska regga upp datorn på vardagsrumsbordet och se en film, haha.
Tror vi ska se My sister's keeper om vi får igång den.


2010-06-16

Igår blev det tjockiskalas här hos mig och Reinaldo med Ida och Chris. Juice, läsk, chips, dip, chilinötter, naturgodis, gott och blandat, vattenmelon och choklad.

Vill bara påminna mig själv om en sak också, i detta hushåll kan man inte ha ett samtal/konversation för det finns alltid viktigare saker att göra, typ röka.

2010-06-15

Snart tror jag att jag ska ställa mig och göra en paj av rabarberstjälkarna jag plockade ute på Kårö. Hoppas den blir god!
Igår rengjorde jag även den antika kistan som vi tog med hem så nu står den ren och fin i vardagsrummet med  några flaskor och värmeljus på sig, jättefint! Skulle vara intressant att veta vem M Pettersson 1sta Qomp No1 är. Ingen, vad jag vet, heter Pettersson i vår släkt..

För en stund sedan kom även Reinaldos två fastrar på besök och stannar i ett par dagar vad jag vet, så vi bjuder även ner dem på lite pajfika senare!

Ikväll kommer Ida och Chris hit och tittar på Twilightfilmerna eftersom vi, tillsammans med Lina och Sara U, ska gå på premiären den 29/6 och Ida ännu inte sett 1a eller 2a filmen.

2010-06-14

Några av gårdagens bilder.






2010-06-13

Idag har vi gjort en hel del. Varit ute i stugan och rensat ut en del saker som vi tagit med hem. Jag övningskörde hela vägen dit och till och med mamma tyckte det gick bra! Jag menar då är det ju superbra ;)
Reinaldo och jag åt kinamat efter att vi kom hem och nu har vi duschat och gjort oss überfräscha för soffan framför en film med sällskap av chips, morötter och dip. Rei har ju semester nu och det måste ju självklart firas!
Lyckades för en gångs skull ta jättefina kort på oss tillsammans så dem dyker nog upp här imorgon eftersom mobilen ligger på laddning nu.
Nu ska jag sätta igång filmen, hörs imorgon!

Min näsa är sne!

Igår när jag stod och testade min kamera upptäckte jag något jag faktiskt aldrig sett förut. Min näsa är jättesne!

Varför har ingen sagt det till mig tidigare och hur har både jag och Reinaldo kunnat missa det?

I säkert en halvtimma tog jag bilder om och om igen just för att vi trodde att jag tog snea bilder på min raka näsa, men nej då.
Här kommer bildbeviset:


(Om ni undrar varför jag ser typ trött/ledsen ut så är det för att min blixt är så fruktansvärt stark så det svider som bara den i ögonen så man tar kort. Man måste typ tvinga sig själv att ha ögonen öppna + att bilderna är tagna runt 3 på natten)

Fotandet på min näsa spårade väl ut lite och Reinaldo tröttnade, resultatet blir då på ett ungefär såhär:

Lägg märke till att mitt huvud är snett, men vart pekar min näsa då? Jo rakt fram! Haha


Kan en näsa börja luta mer med åren? Man säger ju att öronen fortsätter växa, fortsätter näsan luta då? Jag har nämligen tittat på äldre bilder och jag tycker inte den ser ut att luta lika mycket då som nu. Ser ju som lutande tornet i Pisa eller vad det heter.


_____________________________

Vi var även och firade David igår eftersom han fyllde år.


Tog ett par bilder, bland annat några på Reinaldo och mig. Denna bild visar tydligt på hur stark blixten är eftersom Rei blinkar automatiskt VARENDA gång då jag försökte ta kort.. Snygga förövrigt också, haha

Tror det finns en bild på oss, eller nej 2, där vi ser hyfsat normala ut. En då vi var utomlands och en på min bal. Vi har liksom börjat ge upp tanken på att få till ytterligare en bra..


Nej, nu har inlägget blivit alldeles för långt så nu slutar jag och går och lägger mig eller något.
Kan även tillägga att jag inatt var tillsammans med Sveriges prins, Carl-Filip (?namn?). Och ibland såg han ut som Reinaldo. Fick även 450 kr av Kungen eftersom jag var tillsammans med hans son och det var ju bra att någon fångat upp honom och hans hjärta, typ.
Bara så ni vet.

God natt!

Shakira - This time for Africa (waka waka)

Sommarens låt/sommarplåga?
En av dem i alla fall om ni frågar mig.
Underbar låt som man blir glad av att höra!

2010-06-11

Var nu tre dagar sedan jag uppdaterade sist.
För ett par dagar sedan var jag och jobbade natt (introduktion) och igår var jag på ytterligare en introduktion där dem gick igenom lyft och ergonomi.
Idag fyller min lillebror 15 år så vid 5 tiden ska vi hem till mamma och fika och fira honom lite.

Mår för övrigt jätte illa idag! Vet inte varför och det vägrar gå över, men det är väl intressant det med antar jag..
Hörs!

The twilight saga - Eclipse


Kom precis på att jag jag glömt att säga en sak, biljett till Eclipse förhandsvisning är bokad! 29 juni 23.59 and I'll be there!

Om jag hade pengar skulle jag:

- Åka utomlands
- Köpa en cykel
- Ta körkort
- Tatuera mig
- Åka till Linköping

Bilder från helgen

FREDAG
Gick ner till stan med Chris och skulle ta en glass. Träffade Belinda och Frida och red lite på sälen nere i hamnen och åt glass. Träffade sedan mamma och tog en till glass. Gick till Hemköp och köpte bröd och gick hem och lagade mat.


LÖRDAG

Åkte ut till Roddklubben och hjälpte Susann med att duka. Åkte en sväng och köpte myggstift och hämtade kylväskor. Blev hemskjussad och strök våra kläder, gjorde sallad, packade och gjorde mig iordning.
Åkte taxi ut till Roddklubben och firade Susanns födelsedag. Det blev mat, dans, sång, uppträdanden och balja. Och för många - för mycket alkohol.







2010-06-07

Dåligt med uppdatering igår då jag inte alls satt vid datorn.

Idag är mina ben fulla av myggbett och jag hatar både myggen och dess bett lika mycket!
Såg från början ut som om jag hade vattenkoppor, nu har det övergått till stora, utåtbuktande, äckliga bett.


Och ja, det kliar!

2010-06-05

Grattis i efterskott Susann, Reinaldos syster
Grattis på födelsedagen Hanna, min halvbrors halvsyster
Grattis i förskott Gustav, Reinaldos pappa

Så nu inom loppet av 3 dagar fyller alltså 3 personer år och alla ska firas.

Idag ska vi ut och fira Susann då hon fyller jämnt. Var nere och köpte en jättefin tunika/klänning på Lindex häromdagen som jag ska ha ikväll. Vi har även förberett med myggmedel, godis och cider/öl.
Imorgon ska vi nog upp och gratta Gustav och på måndag ska jag troligtvis fira Hanna.

Snart ska jag ställa mig och göra någon liten sallad eller liknande att äta innan vi ska dit. Sedan ska jag stryka, fixa ett kort, packa klart och vänta in alla andra för att sedan bege oss ut till Roddklubben.
Vädret är perfekt och det blåser mer än tidigare vilket är bra, för då håller sig myggen borta!

Mitt stora dilemma är nu bara hur jag ska göra ikväll, ska jag bada balja/bastu eller ska jag inte? Hm, törs att tänka på, haha.

Kvällen kommer nog övergå i natt innan jag kommer hem så hej då och god natt!

Sommar sommar sommar!








Fotona är tagna med Xperia x10 mini

Fy fan för människor

Läste precis på Aftonbladet om en massmördare som gick lös i England igår.
12 personer dog och ytterligare 25 skadades.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7241260.ab

Dock så är artikeln ganska söt i slutet;
"En anställd på hotellet, Ena Crowe, berättar att någon kriminalitet knappt existerar i Boot som bara har 25 invånare.
– Sånt här händer inte här, senaste gången polisen var här var när en ko hade rymt. Det här är fruktansvärt."

2010-06-03

Nu har jag ätit frukost och ska strax hoppa in i duschen och hoppas på att vädret håller i sig till helgen!
Slänger upp lite bilder sen gårdagen då jag får tid! Ska även smörja in mig innan jag går ut idag så jag inte bränner upp mig idag med..
Hörs!

2010-06-02

2a juni idag, helt sjukt! Officiellt sommar?
Idag har jag varit ute sedan halv 1 tiden vilket syns på min rygg nu, helt röd och bränd!
Nu ska jag åka till stadsparken och möta Chris och hennes kompis samt min mamma. Blir fika och kubb! :D
Har även övningskört från Elgiganten och hem, gick bra!

Hörs sen! Hej då

Fylld paprika

Receptet är på ca 5 portioner

Ugn ca 200 grader

Du behöver:
5 dl fullkornsris
1 röd lök
1 grön chilifrukt
Frusna blandade ärtor, majs och paprika
Förstekta champinjoner
1 paket fetaost eller Apetina
Örtsalt och svartpeppar
10-12 paprikor (ca 2-3 per person, beroende på storlek)


Såhär gör du: Koka 10 dl vatten och 2 grönsaksbuljonger och häll i 5 dl fullkornsris.
Skär av toppen på paprikan och kärna ur den.
Blanda i de övriga ingredienserna i riset och tryck i blandningen i paprikorna. Lägg dem på en plåt och låt dem tillagas i ugnen. Välj själv hur mjuk du vill ha paprikan.


Serveringstips: Servera med exempelvis ugnsstekt kyckling, fläckkött eller liknande. Gör en enkel tomatsallad bestående av hackad tomat och basilika som du saltar med örtsalt. Rör samman en kall sås, exempelvis tzatziki.

Nyttigare: Skippa fetaosten och välj Apetina som innehåller mindre fett. Såsen är inte heller nödvändig då paprikan i sig är väldigt saftig.
Självklart går ingredienserna att byta ut mot det du själv gillar bäst. Kanske tomat, vitlök, färska kryddor eller bönor är godare?


2010-06-01

Nu har jag äntligen kommit hem, halvt levnadsduglig på ett ungefär.
Dagen började 6.25 då jag kom fram till Åhlèns. Har inventerat massage/spa produkter m.m. samt leksaker, porslin, glas, bordsassietter, dukar och strumpor/strumpbyxor. Kändes rätt bra i benen då jag slutade.
Fortsatte med att köpa kattmat, dricka Coca-Cola och vänta på Maria.
Gick och åt hämtmat i hennes lägenhet och gick och provade/ köpte kläder på stan. Fick med mig tre överplagg hem men har inte riktigt bestämt mig vad jag ska behålla än.
Nu sitter Rei och Jonathan här och spelar något xbox spel som tydligen är på blodigt allvar och jag ska snart göra mat. Tänkte göra vita, fyllda och gratinerade paprikor idag.
Skriver receptet senare ifall det blir gott!

Nådigt förbannad jag var igårkväll/natt med förresten. Funderar faktiskt på att gå upp och skrika lite åt vår granne ifall han inte slutar snart. Någon som vet hur det går till då man bor i en bostadsrätt och grannen STÖR och låter om nätterna?

RSS 2.0