En väska

Kom föresten på nu att jag köpte en väska och diverse trosor igår med. Här är min nya loveboy! Den får följa med till Norrköping, Pöss


God nattens!

Okej, jag sitter knappt vid datorn numera känns det som. Jag har fullt upp och gör att för att inte sitta stilla. Jag vet att jag borde ta och sakta ner men då jag gör det flyger verkligheten ifatt och just nu orkar inte jag det.
Idag har jag i alla fall haft praktik och Kerstin kom och hälsade på. Efter det åkte jag till sjukhuset och hälsade på min granne för att sedan vara hos Annika vid 4. När jag skulle låsa upp min cykel så hoppade en katt på mig och följde sedan efter mig på axeln en bit. En tjej var snäll och tog ner katten eftersom jag är allergisk. Vet i fan vad det var med den där alltså. Vi gick i alla fall hem och lämnade den. Efter det så cyklade jag hem och åt och duschade av alla katthår för att sedan åka bil med Älin och mamma ner till stan och gå och handla. Det blev en sjal, partyväska, ett till hål i örat och ett par raggsockor med halkskydd(haha). Älin och jag tog oss sedan en liten "fika" på Harrys då min käre far kom in och förstörde stämningen. Antar att han inte kände sig så välkommen då jag reser mig, tar sakerna och flyttar mig till ett annat ställe längre bort för han gick efter han suttit i baren ett tag. Men men, livet är fortfarande igång, eller något.
Har hänt skit mycket dom här dagarna som jag inte skrivit bl.a. portionen med köttfärs som åkte ner i fredags, fotograferingen senare på kvällen och att Rickard tog och sov över samma natt. Festade på lördagen hos Amanda för att sedan fortsätta på Morella och Harrys med Erika.
Nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Drar till Norrköping vid 13.15 och kommer hem på lördag så jag hinner med en utgång också.

Puss och hej så länge!

Hejsan

Igår var vi ute och fotade i parkeringshuset vid Åhléns. Intressant timma det där, haha. Ska vi bara se hur bilderna blev! Efter det gick vi till Corner en stund och satt där och blev blöt eftersom Amanda råkade hälla ut en hel fanta i knät på mig, haha.
Efter det gick Richard och jag hem till mig och såg på Heartbreak Hotel fast jag somnade. Natten slutade vid 2 då Richard somnade på madrassen på golvet.
Idag vaknade vi och såg den första snön och jag fick julkänslor och satte igång och baka pepparkakor så fort Richard dragit. Skulle göra som jag gjorde förra året och gick upp med några nybakade pepparkakor till granntanten. Det tog fem minuter innan hon kunde komma och öppna och hon hade så ont så jag stannade tills hennes son kom. Sonen i sin tur ringde efter en ambulans som kom och hämtade henne mot sin vilja. Efter att hon åkt iväg så gick jag tillbaka hem till mig där jag lämnat ugnen på i typ 1 ½ timma då jag var hos henne. Fortsatte och baka och sedan kom Erika. Nu sitter jag här och är nyduschad och ska strax ner och hälsa på granngumman nere på sjukhuset tänkte jag.
Sedan ska Erika och jag dra till Amanda och fira henne eftersom hon fyller år idag. Ingen tid att vila inte! Haha
Nu hinner jag inte skriva mer men det var allt i en bra sammanfattning i alla fall, Pöss

5 dagar sen senast

Börjar bli riktigt duktig på att inte sitta vid datorn så mycket! Inte för att jag gör så mycket annat vettigt att fördriva tiden med men i alla fall.
I tisdags ringde en från handikappsomsorgen och sa att jag fick "jobbet" som personlig assistent så den 4de december ska jag ha första träffen! Skiiit kul ska det bli!
Funderar på att skriva en till positivt/negativt lista? Jo det gör jag nog!

Positivt:
- Bli kontaktperson

- Fota imorgon!

- Känns som om livet flyter på ganska bra

- Har ganska mycket roligt framför mig nu.
- Åker till mormor nästa helg och hjälper henne och köper vinterskor
- Det är snart helg!

Negativt:
- Att jag saknar något fast inte kan sätta fingret på vad
- Att David fortfarande är sjuk trots att han varit det till och från i 3 veckor
- Att mina pengar aldrig vill räcka till det jag vill
- Att jag inte alltid får som jag vill och tycker, haha.

Det får räcka! Har säkert glömt det viktigaste, haha. Men men. Kanske kommer något mer inlägg innan kvällens slut! Imorgon blir det fotografering i alla fall och om korten blir seriösa eller inte lär vi väl se imorgon.
Pöss baj


World is upsidedown

Nu är det precis en vecka sen jag satt vid datorn sist. Har så gärna velat skriva av mig många gånger om men jag har känt mig stoppad.

Tänkte i alla fall skriva en kort positiv/negativ lista nu trots att jag skulle kunna skriva i flera timmar. Alla tankar, känslor och händelser som varit nu den senaste veckan gör mig galen. I alla fall många av dom.


Positivt:

- Var i biblioteket med några elever från min praktik då Eva Zryd frågar om det är jag som är Sarah Svensson. Självklart är jag det! Hon frågade vilket år jag gick på gymnasiet och om jag träffat hennes son innan. Jag berättade att jag haft praktik med honom och att han känner igen mig och då frågade hon om jag var intresserad av att vara kontaktperson till honom! Fatta vad glad jag blev! Jag har tänkt tanken flera gånger hur roligt det skulle vara att ha just honom, kanske arbeta med honom som assistent eller något och nu frågar HANS MAMMA mig om jag skulle vilja det. Så troligtvis ringer en person som har hand om sånt där till mig nästa vecka, eller ja, om ett par dagar.

- Mamma har fyllt år och vi har ätit lite pastasallad, fikat och umgåtts.

- Mormor kom ner idag (lördag) för att fira mamma lite sent.

- Träffat R och tog en långfika med en massa massa prat på Sahara, haha.

- Blir nog en fotografering med Tony bakom kameran och R över mig, eller något sånt, haha. Längtar verkligen för det var länge sen man träffade Tony och hoppas korten blir bra!

- Jag blev helt jävla tagen av filmen V for Vendetta igår när jag såg den. Varför vet jag inte. Var det för sinnestillståndet eller var det för budskapet? Fan, jag ville se hur hans kropp såg ut.

Negativt:

- Varit sjuk större delen av veckan. Mamma var dålig en dag och David har varit det lite till och från i snart 3 veckor. Han gick till läkaren så nu har han fått antibiotika eftersom han har bihåleinflammation..

- Alla känslor går upp och ner och sömnen har nästan inte existerat. Jag har sovit jättedåligt och inatt har jag vaknat konstant hela tiden efter att jag till slut bestämt mig för att stänga av TV:n och ge sömnen en chans vid 3 tiden. Gick upp vid 10 imorse efter att jag insett att jag bara skulle ligga och glo om jag låg kvar i alla fall.

- I hate myselt more than you have even done

- Jag skulle kunna skriva upp hur många negativa saker som helst fast vill att den positiva ska vara längre så jag skriver inte ner skiten.


Jaja, det kommer nog mer senare kan jag tänka mig. Funderar på vad fan jag ska göra mer mitt liv när mitt liv inte vill ha något med mig att göra.
Måste föresten bara tipsa om en låt/melodi/musikstycke eller vad man nu ska kalla det. Så förbannat underbar och ack, så fäst jag blivit.

http://www.youtube.com/watch?v=HmHzhXrIphs

Four Tet - Slow Jam

Quiz

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811081103483673&a=1&

Klarar du det? Mamma och David fick 100 % !

HAHA!


Satt och tittade i en mapp med gamla bilder och hittade denna, hur charmigt är det inte?

God nattens!

Kom bara på att jag vill tipsa om boken jag läser! Om du har läst Pojken som kallades Det så är denna garanterat värre! Boken heter Snälla pappa, nej och är skriven av Stuart Howarth.

I alla fall, god natt!

Dålig uppdatering!

Varit dålig på att uppdatera min blogg men det beror endast på att jag inte suttit vid datorn förens nu! Jag har liksom haft praktik, sovit och kollat på TV mest tror jag, haha.
Somnade vid 6 i förrgår.. Dock så var jag vaken i 1½ innan jag somnade om för natten senare. Pigg var jag dagen efter i alla fall!

Jag har hittat en massa nya och bra låtar nu eftersom Börje lånade ut en skiva åt mig som IVS köpt in för att ha på gympan. Så jag har suttit och sjungit för fulla muggar här lite tidigare idag! Mamma, David och jag har spelat uno med eftersom jag nu lärt mig det, haha. Ganska roligt faktiskt, om man har tråkigt! Funderar på att lägga in en film som jag spelade in på mamma på youtube. haha hon är så trött så hon ligger dubbel och skrattar i stort sätt heeeela tiden, är nog ganska bra att hon tänkte gå och lägga sig snart, haha.

Imorgon ska jag bara ta det lugnt på dagen för att sedan dra mig bort till bowlinghallen och spela bowling, äta tacos och trevligt med Linn och några av hennes kompisar eftersom Linn ska flytta tillbaka till Sälen nu under vintern. Kommer sakna henne mer nu eftersom jag fått tillbaka en bra kontakt med henne! Men jaa, jag får väl klara mig ett halvår!

Nu ska jag ta och sjunga vidare lite och dra av sen eftersom jag har skiiit ont i magen. Tagit en tablett men den verkar inte så mycket som jag vill, inte än i alla fall..
Måste bara lägga upp lite låttexter med! Åååh, har börjat närapå älska dessa låtar nu!


Coldplay - Green eyes

The green eyes, you're the one that I wanted to find
And anyone who tried to deny you, must be out of their mind

Ne-Yo - Closer

Turn the lights off in this place
And she shines just like a star
And I swear I know her face
I just don't know who you are

Rihanna - Take a bow

And the award for the best lie goes to you!
For makin' me believe
That you could be faithful to me.
Let's hear your speech.

How 'bout a round of applause?
Standin' ovation




Nej nu ska jag ta och sjunga lite, gå och lägga mig, läsa och jaa, försöka sova tror jag..
God natt allesammans och ses på stan imorgon!

Sovdags!

Nu ska jag ta och lägga mig ganska tidigt för en gångs skull. Bara önskar att jag hade någon här brevid mig, över natten bara. Skulle vara skönt att bara veta att det ligger någon brevid mig som känt sig lika ensam som jag. Bara lite hud, värme och trygghet.
Men men, nu har jag hittat en massa ny och bra musik som jag tänkte lägga mig och lyssna på.


God natt!

Shit

Slogs just av ångesten! Den bara kom och gav mig ett slag i magen tror jag. Känns skumt som fan. Fast det börjar lägga sig nu, undrar vad jag tänkte på bara..

Rock my world!

Nu har jag varit två hela dagar på min praktik och jag stortrivs! Personalen och eleverna är jättesnälla och roliga. Idag har jag te.x. spelat kort, målat och pratat på rasterna. Tog med mig en tjeja bort och köpte lite fika och så bjöd jag henne på en sån där hallon/lakrits döskalle bara för att jag hade 15 kr och mitt fika gick på 14. Hon blev glad och kände sig fett speciell eftersom jag sa till henne att hålla det hemligt så alla andra inte ville ha också. Haha.
Men jag känner på mig att jag kommer trivas i alla fall!
Dock så ser mitt ben inte så mycket bättre ut, det ser faktiskt värre ut än igår.. Blåmärket börjar dra sig neråt på benet och igårkväll mätte vi upp det till 20x9 cm. Det gör fett ont!
Har faktiskt dokumenterat skiten i kort från mobilen för er som är intresserade..


Det är sådär lagom ont.

Möjs ju!

Idag när jag kom hem blev jag sugen på att baka lite mer eftersom IVS gjort det sista lektionen så jag och David börjar dra igång tills vi upptäcker att vi inte hade några ägg. Så vad gör jag? Jo äter lite, drar på mig alla kläder och tar cykeln till affären och handlar för 180 kr. Så nu har vi nytt te, massa valnötter och ägg + lite annat vi behöde.
Jag drog igång och bakade en nötkaka med canderade äpplen med kanelsmak på när jag kom hem och även havreflarn. Köpte färdig vaniljsås på havre istället för mjölk vilket jag tyckte var måttligt gott trots att david älskade det. Sodastreamade lite cola och hann lagom klart med allt tills mamma kom hem. Hade då tänt ljus i hela lägenheten med.
Världens julmys blev det!


Kakan som ser lite lagom smarrig ut när den fårr en grön ton av min uuuunderbara mobilkamera






Det var alla ljusen och allt mys!


Kanske blir att slänga upp något mer inlägg snart eftersom jag varit dålig på det nu ett tag.

Pöss

Back in the days!


HAHAHA! Hur kan man inte skratta åt denna? Tony och Amanda


Älin, jag och Emily!


Jag och Renée på Congero


Haha, två stooora pojkar


Skolresa i nian. Olle och jag


Haha, Jocke och Lillemor


Anna ute på Kårö. Älskar förövrigt denna bild!


Bild på mig som är tagen av Olle


Anna som spanat in kuken


Jag och Anna som porrar gärnet i en provhytt i Norrköping


Första gången jag träffade Robin. På bild: Jag, Robin och Anna


Haha, Albin


Dagen då jag och Robin blev tillsammans


I Jönköping på på ett hotell utan borste


Håkan Hellström spelning i Norrköping!


Oh gosh! Vilken gammal bild! Ida, Felicia, Judit och David
Vill även tillägga att denna bild är från min första mobilkamera


I Stockholm med Nicko, Emil och Coffe!


Jag och en av männen i mitt liv, Herman


Jag med Amanda cyklandes bakom


Mc Donalds reklam med Matttis i rosa hår


Lilldoggy Josie för ca. 2 år sedan


Kändisposen av Anna. Hon gillar att posa om man ska tro youtube


Första gången jag träffade Olaf!


Sista dagen innan Olaf åkte hem.

Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder heller men hoppas ni hade roligt! Jag har det i alla fall!
Sarah

På benen igen!

Haha ja jag har legat i sängen i stort sätt hela dagen. Hela helgen har varit ganska skum om jag ska vara riktigt ärlig.

Fredagen började i alla fall med lite krök hemma hos Liina med Liina självklart men även med Elin, Ida och Max. Satt och pratade och jag "lättade på hjärtat" eftersom alla är så nyfikna nu för tiden;)
Sedan skulle vi dra ner till stan och tog cyklarna. När vi var i stadsparken ser jag hur Liina och Elin börjar vaja och skrika på cykeln framför mig samtidigt som jag hör en duns bakom. Min första reaktion blir att bromsa och vända mig om för att se hur det gick med Ida men då ramlade jag självklart jag också. Jag tog mig upp ganska snabbt och gick bort till Ida för att se hur det var med henne men hon bara grät och sa någonting om sin mobil, den hade nämligen ramlat i dammen då hon pratade i den och ramlade samtidigt.
Så hela kvällen slutade med att jag satt på akuten med Ida för att se hur mitt ben såg ut och sedan få bilskjuss hem för att typ sova och tvätta min nya vita jacka. Lyckat!

Vaknar dagen efter och har fortfarande ont så jag ringer Älin med bilen som skjussar ner mig. Tack igen!
Hon satt sedan och väntade med mig i väntrummet i ca. 2 timmar. Klockan tickar och jag glömmer bort att jag skulle fika med mina såkallade "männen i mitt liv" dvs. mina småbröder. Jag ringer David och ber honom åka ner och säga till de andra två att jag är på akuten och att de kan komma hit istället så vi får fika efter och då jag väl fått ett rum och tagit av mig byxorna vilka kommer inte in i rummet då? Jo, 3 bröder + sköterska. Smockfullt!
Blev i alla fall undersökt och läkaren sa att jag hade fått en blödning i muskelvävnaden, fast han sa allt på en blandning mellan tyska och latin kändes det som. Jag ska i alla fall ta det ganska lugnt tills det slutar värka och sen käka panodil om det gör för ont. Den kommande veckan kan alltså bli prima! Haha, fast jaa, jag tackade ju faktiskt nej till kryckorna!
Gick sedan ner och fikade med dom på Sahara för att sedan lämna av dom med bilen hos deras mormor, åka till Willys och sedan hem för att se en film med Älin!
Trevlig dag bortsett från sjukhuset.

Idag har jag inte gjort mycket alls, mest legat i sängen och glott och sovit. Givande givande..
Ska nog hoppa in i duschen snart och försöka flirta till mgi en till massage av mamma så att all värk i axlarna och nacken från då jag ramlade kanske släpper snart..
Imorgon är det första dagen på praktiken också! Ska faktiskt bli roligt! Kommer nog vara lite nervös precis innan jag går in i klassrummet men annars tror jag att det kommer gå superbra!
Älin min ängel erbjöd sig att komma och hämta mig med bilen och skjussa mig till skolan och sedan köra hem mig vid fyra tiden. Det kallar jag svartfärdtjänst!

Aja, tänkte lägga upp lite gamla bilder snart för skojs skull som jag just tittade igenom. Mycket humor och skratt vill jag lova! Haha

Pöss

RSS 2.0