God nattens!

Okej, jag sitter knappt vid datorn numera känns det som. Jag har fullt upp och gör att för att inte sitta stilla. Jag vet att jag borde ta och sakta ner men då jag gör det flyger verkligheten ifatt och just nu orkar inte jag det.
Idag har jag i alla fall haft praktik och Kerstin kom och hälsade på. Efter det åkte jag till sjukhuset och hälsade på min granne för att sedan vara hos Annika vid 4. När jag skulle låsa upp min cykel så hoppade en katt på mig och följde sedan efter mig på axeln en bit. En tjej var snäll och tog ner katten eftersom jag är allergisk. Vet i fan vad det var med den där alltså. Vi gick i alla fall hem och lämnade den. Efter det så cyklade jag hem och åt och duschade av alla katthår för att sedan åka bil med Älin och mamma ner till stan och gå och handla. Det blev en sjal, partyväska, ett till hål i örat och ett par raggsockor med halkskydd(haha). Älin och jag tog oss sedan en liten "fika" på Harrys då min käre far kom in och förstörde stämningen. Antar att han inte kände sig så välkommen då jag reser mig, tar sakerna och flyttar mig till ett annat ställe längre bort för han gick efter han suttit i baren ett tag. Men men, livet är fortfarande igång, eller något.
Har hänt skit mycket dom här dagarna som jag inte skrivit bl.a. portionen med köttfärs som åkte ner i fredags, fotograferingen senare på kvällen och att Rickard tog och sov över samma natt. Festade på lördagen hos Amanda för att sedan fortsätta på Morella och Harrys med Erika.
Nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Drar till Norrköping vid 13.15 och kommer hem på lördag så jag hinner med en utgång också.

Puss och hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Maria

KÖTTFÄRS ?!?!?! :O

2008-11-28 @ 14:56:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0