Mammas pojkar

Satt och tittade på Mammas pojkar på tv4 play.
På något sätt kom jag in på deltagaren Izzas blogg och gick igenom den. Hon har tydligen ett förhållande med en tjej numera och strippar på. Hon verkar skit duktig på det hon gör, synd bara att hon är så ruggigt ful i ansiktet..
En sak jag dock reagerade på var det videoklipp där hon dansar vid strippstången i hennes vardagsrum då helt plötsligt en barns huvud kommer upp i bild, troligtvis hennes dotter. Att tillägga är också att Izza har en korsett eller liknande på sig och STRING. Hon gnuggar sig så fint mot stången och gör diverse saker, och barnet står alltså där och ser det.

Jag tycker inte att det är okej, vad tycker ni som läser?

Hennes blogg: http://izzawaljus.blogspot.com/2009_10_01_archive.html

Nattklubben där hon jobbar: http://www.privesthlm.com/sv

Nu tror jag att jag ska sy lite för att trötta ut hjärnan lite till, tror jag stannar uppe eftersom Rei snart ändå kommer hem :)

SVARTSJUKA

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6039742.ab

Hur kan en människa göra såhär mot någon annan?
Hur kan man hålla någon man älskat fången i åtta timmar och våldta en för att sedan skicka en kompis på henne för att kasta syra i ansiktet?
Tänk vilken psykisk smärta den här tjejen utsattes för under våldtäkten och sedan en minst lika stor fysisk smärta då hon får syra i ansiktet som förstörde hela hennes utseende!

Inte mera än rätt att dessa män fick livstids fängelse!

2009-10-30

Känns som om jag är så fruktansvärt dålig på att uppdatera! I onsdags var jag ju i alla fall vid gammelmormors grav och tände mitt gravljus och en grandekoration. Efter det åkte vi vidare till mormor och åt mat och umgicks lite för att sedan sluta med en runda nere på stan för att köpa lite, fick med mig två par skor ett par klackar och ett par stövlar. Köpte även en stickad oversize-tröja på Gina Tricot som är hur mysig som helst!
Sen fick jag med mig ett kökset, en termos, filttyg, en bok om pärlor m.m. och sockor av mormor!


Älskade gammelmormor som togs ifrån oss för nästan nio år sedan..

Skorna:
http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Stovlar?art=248932&source=productrecomandations
http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Visa-alla?art=250994

Den stickade tröjan: https://www.ginatricot.com/#/product/26521900

_______________________________________________________________________________


Sitter och läser Aftonbladet.se nu, som vanligt, och hittade en artikel om författaren Katerina Janouch som nyligen skrivit en bok om kvinnans sexfantasier, här är de sex vanligaste sexfantasierna enligt henne:

Kvinnors SEX vanligaste sexfantasier

1. Andra kvinnor

”Både kvinnor och män har homosexuella fantasier, men det är mindre laddat för kvinnor. Jag tror att det handlar om att man undrar hur det skulle kännas. Det kan vara otillgängligt för många som lever heterosexuellt och man blir nyfiken på det.”

 

2. Underkastelse och dominans

”Det är en vanlig sexfantasi att man tappar kontrollen, både bland kvinnor och män. Ofta handlar det om saker som man kanske inte vill göra i verkligheten. Men i en fantasi kan man vara både regissör och skådespelare med alla roller samtidigt, medan man i verkliga livet bara kan spela en av rollerna.”

 

3. Främlingar och plötsliga möten

”Det kan handla om att det är skönt att slippa fatta beslut, mycket i den kvinnliga sexrollen handlar om att förhålla sig till moral, kyskhet och trohet. Man tänker mycket på vad som är socialt accepterat. Men i fantasin kan man ge upp det.”

 

4. Gruppsex

”Det är en sak som många tycker är spännande just för att parförhållanden är norm. Sex är ofta något privat som man har med en partner. Gruppsex är gränsöverskridande, vilket många tycker är spännande.”

 

5. Äldre kvinnor/yngre män

”Man ser den unga mannen som viril och sexuell. Det kan också handla om sexualiteter som matchar: kvinnan når ofta sin sexuella topp sent i livet medan mannen kan vara tidig.”

 

6. Att vara åtråvärd

”Kvinnor drömmer om att vara åtråvärda. Att vara en sexgudinna som alla vill ha. Det tror jag alla förstår att det är spännande och lockande.

 

Vi hörs om ett tag igen, tänkte skriva lite mer men blir så långa inlägg, haha!


God natt

Nu ska jag sova, eller nu MÅSTE jag sova! Imorgon ska jag upp samtidigt som Rei för att sedan åka till Norrköping med mamma och David och på vägen upp svänga in till Loftahammar och lämna ett gravljus och en grankrans vid gammelmormors grav. Saknar henne trots att det var så länge sedan hon dog, minns det som bara ett par år sedan men det är snart 9 år av saknad!
Eftersom mormor skulle på sitt vanliga Röda Kors möte vid halv 4 så åker mamma, David och jag helt enkelt ner till stan och tittar lite, kanske blir det något snyggt från Gina Tricot? Måste nämligen gå in där för jag har har sjukt många drömmar om JUST den affären, sinnes att jag inte har annat att drömma om! Haha
Ska även gå in på Skopunkten, älskar den affären eftersom det är billigt och väääldigt sällan skor med skinn eller läder.

Har förresten gjort två julkort nu på kvällen under tiden "vi" (jag och Rei sovandes på soffan) tittade på The Reader, en bra film med oväntat slut. Har även haft ont i magen i stort sätt heeeeeeela dagen, hatar att vi tjejer har vissa nackdelar sisådär en gång varenda jävla månad! Med det menar jag humörsvängningar, ont i huvudet, yrsel, illamående, ont i magen, nedstämdhet, svullnad m.m.
Har du som läser också det jobbigt med något under din månad?

Nej nu ska jag väcka min väldigt sovande pojkvän för nästa destination - sängen!
God natt! :)

Köttstölder i Småland!

Nu börjar vi fan slå oss själva i både snålhet och "smarthet". Det är nämligen många som snor oxfilé just nu runt om i Småland. Orsak: det är det dyraste köttet i denna disk.
Varför kan folk inte bara nöja sig med falukorv eller något? Då får man ju diverse saker i ett! Bah

Fotbollsolyckor!

Har suttit och tittar på aftonbladets hemsida och såg en bildartikel om idrottsskador.
Har lånat några av bilderna med fotbollsspelare, titta INTE på dem ifall du inte har en stark mage som inte slår upp maten!


Om ni inte ser så är den stående mannens fot typ, borta/invikt/totalt avbruten



Spelaren till vänster ser ut att ha ont, undrar vad mannen i mitten har då..


FRESH! Denna spelare hade inte ens märkt att fingret slitits av när denna bild togs! Antar att smärtan kom ganska direkt efter!

Vill du trots dessa bilder se alla idrottsolyckosbilder som fanns i denna artikel? Då hittar du den här:
http://www.aftonbladet.se/temafotofilm/article5999343.ab

2009-10-27

Nu ligger Jonathan på vår soffa och sover och gör en massa konstiga ljud. Vaknade vid halv 5 inatt för att han satt ute och pratade med sina nördkompisar i någon mikrofon till ps3. Han pratade HÖGT och hade troligtvis inte en tanke på att gå och lägga sig och sova, antar att det är därför han gör det nu.
Låg vaken i en halvtimma och Rei hade också vaknat så han fick gå upp och säga till honom tillslut. Funderar på att dra igång dammsugaren som hämnd men antar att det skulle vara mindre populärt, haha.

Tänkte ta och lägga upp lite roliga inlägg från Blocket som finns på www.bestofblocket.se
Satt och skrattade som en tok åt vissa inlägg igår! Vet att det kanske inte är moraliskt rätt att skratta åt andras stavfel/grammatikproblem men jag kan fan inte låta bli när någon säljer en äkta rövpäls eller liknande!


" Ska bara se om där finns något intresse för våra gamla skrapade trisslotter. 128 st varav 2 skrapningsmöjligheter kvar. Skrapet ingår.
Nypris: 3200 kr"


En gratis kanin för 50 kr på 1,5 år. Ägaren säljer den p.g.a. allergi från djur och ägaren har haft kaninen i 2 år.. Fast kaninen är ju som sagt 1,5.


Restaurang säljes för pizzabak. Den är godkänd av mjöl- och hälsomyndigheten och dom har olika sortersdryck om du är sugen!


En suddig pelskappa som säljes p.g.a. klimatet i Skåne


Gör en snaddy affär och köp en datar TV idag!


Vill du hitta tron?


Är du trött på dina knivar? Inga problem, denna tomte tar hand om dem!


Bättre begagnade löständer säljes efter äldre släkting! Vad väntar du på? Slå till!

Idag så undrade Rei om jag kunde gå ner till stan och köpa honom ett deo och mössa, får se om jag hittar något som jag tror att han vill ha, haha.
Nu har Jonathans telefon ringt ca. 3 ggr så nu ska jag fan sparka upp honom ur sängen! Anledningen till att han sover här är att hans tattarkompis snott hans lägenhet för att ha "flickumgänge" där, fresh!

Hörs senare!

2009-10-26

Sitter och peppar och lyssnar på musik nu. Peppar inför allt jag ska ta tag i och göra.

Idag blir det att:


- Plocka undan
- Fixa disken
- Dammsuga och damma lite
- Skicka in ett CV om timvik.
- Pilla vid datorn (som alltid annars)
- Duscha
- Fixa naglarna

Har egentligen en massa att skriva om men tar det senare eller en annan dag när jag känner att jag har mer tid, nu ska jag ta tag i allt och hoppas på att pengar snart börjar rulla in som det ska igen!

Musiktips just nu:

When she comes along med SHaram ft. Kid Cudi
Cuando med Tom Pulse

2009-10-23

Nu har jag börjat komma in i höst/julstämning! Häromdagen köpte jag en stilren och fin adventsljusstake på Åhléns samt en liten lykta för värmeljus som blir fin i köksfönstret.
På höstmarknaden som var köpte jag även något sjukt kul! Det är små kornaktiga saker som man lägger i en liter vatten och dagen efter är dem stora som spelkulor och har en skit mysig geléaktig och kall konsistens.
Dessa kan man plantera blommor i, sänka ner värmeljus i, ha som prydnat eller som jag, leka med. Haha
Här hittade en ett ställe som säljer dem: http://www.lafleuriste.se/vattenparlor_000.htm

Det står att dom sväller upp till 200 gånger så mycket och dem finns i massor av olika färger och storlekar, kul grej tycker jag!
Vi ska ha en vas med dessa nu vid julen med en typ glaskopp med en värmeljus i nedtryckt en bit så att pärlorna riktigt glittrar på kvällen!

Igår var jag hos tandläkaren med och filade ner en tand som jag var så smart och bet av en flisa av. Och ja, jag bet i en metallbit.....

Nej nu ska jag fortsätta lyssna på min musik och ta och städa lite, Rei hittade en massa munstycken till dammsugaren för ett tag sen och det fanns bl.a. ett stycke när man vill damma, den sjukt bra "uppfinning" som gör det så grymt mycket enklare att damma här i lägenheten.
Tänkte göra det lite fint tills Rei kommer hem eftersom jag höll honom vaken till ca. 2 igår natt..

Tillbaka!

Jag har som sagt varit sjuk nu i ungefär en vecka men nu är jag tillbaka! Hoppas på att det var svininfluensan som jag hade så jag slipper den när alla andra får den ;)

Idag har jag varit nere på stan nästan hela dagen, först ett besök på ungdomsmottagningen och sedan ner och möta mamma på stan. Utanför träffade mamma och jag John S så vi stod och pratade i säkert 1½ timma. En störtskum gubbe stod med sin cykel ca 2 meter bort och tittade på oss, ingen kände honom..
Gick sedan ner till hobbyaffären, här är hennes blogg: www.hobbyharvan.blogg.se
Älin kom ner dit och vi gick och tittade efter en vinterjacka till henne, sedan blev det ett avslut på Mc Donalds (för en gångs skull)

Satt förresten vid datorn för ett par dagar sedan och tittade runt. Hittade en person som för flera år sedan gick in på DC++ som många hade då. Där gick han in och letade bland det människor delade ut, vilket i många fall var amatörer som delade ut allt på sin egen dator. Haha han hade länkat en hel del roliga bilder som hittats under namn som t.ex. 6egi9d eller dcm607.
Mitt tips till er: Spara aldrig bilder som dessa på din dator ifall du inte är säker på att ingen hittar dem. Ifall du inte bryr dig att dessa kommer upp på nätet (och därmed aldrig försvinner) så ja, skyll dig själv.
Ta aldrig med ansiktet på dina bilder då det är så sjukt mycket lättare att identifiera då.
Ska försöka ladda upp en bild, gick inte precis nyss..



13/10

Finns det något bättre än att ligga i sin älskade pojkväns armar när man är sjuk?

No didn´t think so!

Karolina Kurkova

Suttit och googlat lite på bilder nu och Karolina Kurkova, som de flesta säkert vet vem det är eller i alla fall hört namnet på, är ju en av Victorias Secrets modeller.
Jag la märke till en sak, hon har en jätteplatt navel eller hur man ska säga. Den är nästan obefintlig då man tittar på de bilder som är från catwalken.
När man sen tittar på studiobilder med diverse förfiningar i hy m.m. så såg jag en sak, där fanns helt plötsligt en navel! Och den var långt ifrån "orginalnaveln"




Här kommer då den retucherade (stavning) bilden..


Det är helt plötsligt typ en svartmålad prick där mitt på magen..

Man får en tankeställare om modevärlden ibland tycker jag, hur ser perfektion egentligen ut om den inte syns på catwalken?

11/10

Morrn morrn, nu har jag ätit frukost och vaknat till helt.
Igår vid fem så kom min (inte så mysiga) pojkvän hem. Han däckar gaaanska fort i sängen och jag går upp och svarar i hans telefon vilket resulterade i att jag fick vara vaken för att Jonathan skulle komma och styra en massa som han inte ens fattade.
Tror jag ska gå och tvinga upp Rei snart, om han vägrar det så blir det duschen som vanligt...

Nej jag tar nog och skriver ett inlägg senare när jag är på bättre humör,

Sarah

God natt!

Nu har mamma och David gått hem efter tre filmer, tacos och chips!
Vi såg Angus, Thongs and Snogging som är en ungdomsfilm från 2008. Ganska rolig och den funkade för oss alla. Sedan såg vi Björn Gustavsson: Ett livsverk och avslutade sedan med den långa Benjamin Buttons otroliga liv som mamma och jag tyckte var jättebra!
Den var ganska lång vilket jag inte sa till mamma men som hon märkte efter typ halva filmen, haha.

Rei är ju som sagt på 30årsfest för Ricky och jag har inte hört något från honom än. Hoppas att kvällen/natten slutar bra. Hade inte tänkt att sitta uppe och vänta tills han kommer för en gångs skull.. Jag ska lita på honom, i alla fall försöka och sen hoppas på att han har nog med självdiciplin för att sätta gränser vilket det annars brukar vara dåligt med.
Nej nu ska jag inte skriva mer om det här, funderar på att ta något att äta eftersom jag har ont i magen och mår illa, trots att jag druckit te. Mått såhär i flera dagar nu så det börjar bli ganska jobbigt..
Äh, god natt i alla fall och hoppas att ni som läser också har haft en bra lördag! :)

Morrn morrn

Nu har alla män gått iväg. En älskling i sängen och en Jonathan på soffan. En B och en A i Jonathans lägenhet som gått. Rei och Jonathan har haft skit kul åt det, både A och B är nämligen killar, haha.

Senare kommer mamma och David hit och ska se lite film och äta tacos med mig. Rei ska på 30-årsfest för Ricky vid typ 7 så dom skulle till stan och köpa en present.

Funderar på om jag ska plocka undan lite här och göra lite smycken eller om jag ska spela lite Sims2.. Blir nog fan Sims!

See ya

Snart blir det sängen!

Nu har Tarzan varit här och bajsat & kissat lite i sovrummet, ätit lite macka, busat och sovit. Sen när han väl börjat sova gott, ja då skulle han hem, haha.
Nu har jag i alla fall bytt ut hunden mot Jonathan som ska sova på soffan inatt, och detta trots att han bor två trappor bort! Anledningen är att det ska pökas i den snart och det är inte Jonathan osm ska vara medverkande där.
Hm, ju mindre jag bryr mig ju mindre blir jag inblandad, haha.

Snart kommer mitt hjärtegull hem också efter en lång kväll i baren. Då blir det att mysa i sängen:D

Najt najt

Smycken och berlocker!

Här kommer lite bilder på smycken och berlocker som jag gjort. Jag har gjort många små söta berlocker och fina armband som kommer finnas i olika storlekar, om du är intresserad så skriv, kommer ta en liten summa (ca. 5-25 kr) för ett armband/fotlänk/halsband..


Från vänster: 1. Ett flätat armband i svart fejkläder. Mönstret är snurrat. 2. Ett enkelt rosa armband att knyta. 3. En fin och enkel berlock i en silverfärgad kedja med knäppe. Går två varv runt handleden eller ev. ett runt halsen. 4. En jättefin berlock i glas med rosa blommor i. Denna på en svart fejkläderrem som går tre varv runt handleden eller två varv runt foten. Denna knyts.





Lösa berlocker om jag kan sätta på en enkel kedja för armen, dubbel kedja som den ovan eller på en fejkläderrem.





Hoppas någon av er tycker om dom!
Länka annars vidare hit ifall du vet någon annan. Jag kan även göra lite smycken efter önskemål!

Sarah


Stockholms chokladfestival!

Nu är det dax för Chokladfestivalen i Stockholm på Nordiska museet. Där kommer diverse utställare, chokladkonstnärer m.m. m.m. m.m.
Det kommer även att vara kladdkake-SM och en tävling för 10-14 åringar där dem bakar kladdkaka. Årets konditor kommer även att utses!

Detta utdrag hittade jag på en av hemsidorna:
Frukt och bär, kryddor och sprit, kaffe och salt... Dessutom choklad med smak av kanel, lakrits, rosépeppar, rom, hallon, passionsfrukt och mycket mer. Festivalen är en självklar plats för den chokladintresserade som letar nyheter, vill träffa experter eller frossa i praliner, chokladkakor och bakverk.


Här kommer lite underbara bilder! Se och njut av chokladkonsten!




Chokladängel


Och sen favoriten:


Nu tror jag att jag ska dra och dra ner mot stan snart och köpa lite snören så jag kan göra fler armband/fotlänkar! Bilder på mina hemmagjorda smycken kommer lite senare!

Tjänsten RAKEL

Dato: 2. okt. 2009 9:33 ettermiddag
Emne: Er tjänst RAKEL
Til: <[email protected]>

Hej jag om min kompis ville idag ha lite info om hunden Jack Russel. Eftersom vi hade TVn på och er reklam gick så kom vi på att varken hon eller jag använt er tjänst och att första smset är gratis (vilket ni i alla fall säger i reklamen)
Till svar fick vi att vi skulle skicka ett sms om vad vi ville ha information om, det var diverse olika förslag och vi valde ju självklart Jack Russel Terrier. Då fick vi ett väldigt kort svar, och det stod INGET av mening fast längst ner så stod det att vi kunde få mer information så då valde vi det. När vi då fått ytterligare information så pep mobilen på och när vi fått all info så hade det i min kompis saldo gått från att ha 130 kr till 10.
Jag bara undrar, lurar ni alla era kunder för att få pengar att marknadsföra er reklam?

-

Date: Mon, 5 Oct 2009 11:08:30 +0200
Subject: Re: Er tjänst RAKEl
From: [email protected]
To: Hemligt

Hei!
Hvilket mobilnummer sendte dere sms fra?
Mvh Simen
Askadam AS

-

07307.....

-

Från: [email protected] för Simen Wilberg ([email protected])
Skickat: den 9 oktober 2009 10:46:28
Till: Sarah Svensson
Hei!
Vår tjeneste leverer den førse sms gratis ja.
Dersom du velger å motta mer informasjon ved å sende MER er det vanlig takst på denne meldingen.
Mvh Simen



Så snälla ni som läser, gå INTE på detta! Skriv bara ett ord i ditt första sms och ifall du får ett svar som vi fick, lägg ner det och gå in och slå upp det på Wikipedia där deras information ändå finns! DET är gratis!

Min kärlek till dig!

Jag blev helt plötsligt lite sentimental och måste bara skriva hur mycket jag känner för min älskade pojkvän. Att varje natt sova bredvid en person man älskar är underbart!
Att du på ditt sätt alltid stöttar mig, du är väl inte den som kan uttrycka dig så smart alla gånger, haha, men du försöker verkligen och jag ser på dig, i dina ögon hur mycket du faktiskt försöker sätta dig in och förstå hur jag känner när jag är ledsen. Och alla gånger jag gråtit och du tröstat mig och själv börjat gråta, åh, alla dom gångerna gör att jag börjar gråta tiofaldigt mer!
Jag tycker förvånandsvärt om att ha ett liv där man vet vad som händer varje dag, jag vet att du varje dag kommer hem från jobbet. Att du nästan varje kväll somnar på soffan, tjatar om att vi måste diska, äter en macka varenda dag efter du kommit hem från jobbet fast du inte vill äta middag, vill äta middag vid tidigast 20.00, pussar mig för att få tyst på mig, somnar när jag pratar mitt i nätterna osv osv.
Men allt hjärtat, allt du gör älskar jag för jag vet att du aldrig gör något för att medvetet skada mig. Ditt hjärta är stort och jag är så glad att jag får vara med dig.
Att du fortfarande efter snart ett år tillsammans kan få mig att känna som om jag har fjärilar i magen, disträ och nykär är underbart.
Jag kan knappt vänta på att få tillbringa mer tid med dig, att få fortsätta vakna upp bredvid dig varje morgon och att kunna prata om allting när jag vill!

Jag vet att jag många gånger vill ha lite för mycket kontroll och jag vet att jag borde försöka slappna av men jag är så rädd att förlora det finaste jag har, dig!

Nu ska jag väcka dig, eftersom du som vanligt sover på soffan, dra med dig in på toaletten och sedan dra dig vidare till sängen där jag ska hålla om dig tills du somnar, som vanligt alltså.

Reinaldo, du har mitt hjärta

Fett mätt

Nu har jag duschat och ätit en stor skål med havregrynsgröt och hemmagjord lingonsylt på lingon som jag och mamma och plockat.
Nu ska jag borsta håret och dra och träffa M en stund, får se vad vi hittar på idag:)

Har även en lista på saker att göra, ni som läser får gärna påminna mig att göra sakerna med eftersom jag alltid glömmer bort det viktiga.

- Lämna papper på Tjustgården
- UM måndagen den 19/10 kl 13.30
- Träffa läkaren Kurt den 16onde, typ klockan TIO (!!!!)
- Skriva ut CV någonstans
- Framkalla bilder till julkort m.m. + några förstoringar
- Kolla upp magen hos en annan läkare + kolla vaccination

Kommer inte på mer nu men kan nästan sätta min högra hand på att jag glömt skriva upp typ hälften.

Nej nu ska jag dra!

8/10

Nu har jag suttit inne och tittat på några så kallade "kändisbloggar"
Amir och Kissie har t.ex. kört lite injektioner i läpparna nu för ett par dagar sen. Måste säga att det ser fruktansvärt vackert och naturtroget ut, haha

Här har vi vackra Kissie med sitt fina föga hårfäste, konstiga ansiktsfärg och hårfärg.
Hon använde sammanlagt faktiskt bara en spruta i både överläpp och underläpp.


Här har vi den omtalade Kissie i sin bästa dager. Klädd i rosa, med ljusrosa bakgrund och ännu ljusare läppglans(?) speglar hon sin glamour.


Här är en bild på Amirs läppar, fortfarande svullet ska man kanske tillägga..

Men jag står fast vid mitt inlägg igår! Ska jag operera in något så blir det i brösten och då blir det fan bara helium!

En tanke

Om jag mot all förmodan skulle operera in någonting i mina bröst så skulle det fan vara helium! Gravitationen, ta dig i röven va!

5/10 med Svenska Hollywoodfruar



Kom på att jag har tittat på sista avsnittet av Svenska Hollywoodfruar också. Jag vet inte riktigt hur mah ska beskriva dom här yperligt SVENSKA damerna. Jag tror det bästa med dem är att dem bor på andra sidan jorden.

Hur Agnes-Nicole Winter klarar sig när hon spenderar så mycket som hon gör ( en film för 35 milj. samt ett hus runt 45 milj) förstår jag inte. Hon ansåg ju inte heller att hon kunde ta hand om hunden eftersom hon numera tvingades bo i en sunkig takvåning för 50 000 i månaden.
Hon trodde inte heller att sönerna var lyckliga nu när dem varken hade pool, gräsmatta eller skatepark längre.

Min favorit måste nog ändå vara Maria Montazami, ilken stjärna! Hon verkar genomsnäll och omtänksam men bara så ofattbart blåst!
Jag förstår inte ens hur hon själv har kommit på att man kan lägga ett läppstift i varje bil. Det är ju ändå ganska uträknat och smart! Haha

Slutligen Anna Anka som tagit Sveriges befolkning med storm! Hennes underbara skratt, åsikter och fina kropp. Jag förstår knappt varför vi inte tidigare för höjt upp henne i rampljuset där hon uppenbarligen vill vara.
Att hon blev den klart populäraste, mest omtalade, hatade, irritabla, stenåldersfru med sina omtalade uttalanden om svenska fruar, svenska män och hur de flesta jobbat sig upp till toppen i Hollywood förstår jag nästan. Att en sådan liten och tunn kvinna kan ha så starka åsikter hör tydligen ihop.
Att hon även är väldigt målinriktad, även vad gäller sina barn är väl inga som helst tvivel på!

Så avslutningsvis som jag sa tidigare, det bästa med dessa enastående, bedårande, framgånsrika, botoxstinna kvinnorna är nog trots allt att dem fortsätter bo där dem bor, i USA!

05-10-2009

Hittat lite roliga grejer på www.coolstuff.se


Bland annat denna som skulle vara grymt snygg att ha här hemma i lägenheten! En illusion av att flaskan svävar fast sitter fast i kedjan.

Hittade även denna som jag egentligen skulle behöva på mornarna för att ta mig upp ur sängen!

När klockan ringer så skjuts en propeller upp i luften. Klockan slutar inte singa förrens propellern sätts på plats ingen. Man måste alltså gå upp och leta upp propellern helt nyvaken för att få tyst på oljudet.
Gaaaanska så smart! Haha

Måndag och Svenska Hollywoodfruar!

Idag är det tydligen sista avsnittet av Svenska Hollywoodfruar för denna säsong.
Detta avsnitt handlar enligt tv.nu om:

Anna Anka som hämtar sin dotter Elli som tillbringat helgen tillsammans med sin far, Annas exmake. När exmaken upptäcker att Anna har med sig ett TV-team i bilen kör han iväg med Elli. Anna följer efter i sin bil. Men exmaken kör mot ett rödljus och lyckas skaka av sig sin förföljare. Anna ringer advokater och skräder inte orden. Exmaken har gjort sig skyldig till kidnappning... Maria Montazami berättar om sitt omättliga behov av läppstift och om dess för- och nackdelar. Dessutom går hon till farbror doktorn för att fixa till sina ben som av någon outgrundlig anledning drabbats av åderbråck. Men är doktorn verkligen att lita på? Agnes-Nicole Winter har tröttnat på sitt penthouse i Beverly Hills. Lägenheten var en nödlösning när hon skiljde sig från sin exmake och snabbt behövde någonstans att bo. En nödlösning som hon nu betalar 50.000 kronor i månaden för. Men nu har hon fått nog. Hon ryar och skäller på fastighetsskötaren över allt som inte fungerar.


Nej nu ska jag fortsätta se Australias next top model och hoppas på att Jordan vinner! Höll på Alice innan men hon har nog aldrig riktigt ansträngt sig, hon är bara fotogenisk.

5/10 video

http://www.youtube.com/watch?v=nXb_SVa5oIM

Där har ni en film på Belinda som jag skrev om igår. Här visar hon sina konster i form av gymnastikkonster och kullerbyttor!
Titta på den och sänd den vidare. Världens goaste unge!

Bilder

Kom bara på att jag har några sjukt söta bilder från en dag då jag och Amanda var barnvakt åt två barn + hundar.



Så, nu ska jag återgå till att kolla facebook och komma på hur man laddar upp filmer!

4/10 i bilder och text

Idag har jag tillbringat min dag med att sovit efter en trevlig gårdag! Erika kom inte in till stan så det blev jag, Ida, Älin och Liina.
Sedan drog vi ner på stan och jag upptäckte att jag glömt mitt kort HEMMA! Bah, inte alls typiskt mig.
Men vi hölls på Harrys och hälsade på min lille bartender på Morella.

Tänkte slänga upp en bild från gårdagen:





Idag så gick Rei och jag till mamma just för att det var så fint väder ute och solen sken och bla bla bla. Vi hinner väl sisådär 100 meter innan regnet börjar ösa ner. Myyyysigt. Vi bara längtade hem till mamma där nybakade bullar, mjölk och saft väntade!
Vi ringde Jonathan så han och Belinda kom också. Belinda tyckte dock det var mycket roligare att kasta bullbitar på golvet, hon trodde nämligen att Ezter skulle komma och äta upp det.
Sen lekte hon med det mesta, mina student gosedjur blev populära och Rei var även smart och visade henne envibrerande handmassör som lyser rött när den är på. Han lärde henne även att sätta på den och stänga av den, haha.
Mamma sa att hon när som helst gärna ställer upp som barnvakt eftersom alla tycker hon är störtskön. Bellan blev även fäst vid min stiliga bror som hon hela tiden försökte charma och sen så tyckte hon det var lika kul att fräsa åt Ezter och skrämma henne, haha.

Här kommer bilder:


Haha här har hon övertalat David att läsa tidningen, hon bytte ofta deras tidningar för att han inte skulle tröttna, antar jag. Och ja, hon gillar att läsa tidningen upp och ner.


Genom att visa alla akrobatkonster hon kan så försökte hon fånga Davids uppmärksamhet, haha. Det blev diverse försök till kullerbyttor, dra upp benen rakt upp så länge hon kunde m.m. Han fick även låna Dockan som han skulle ha när han skulle sova på hallgolvet med Ezters filt över sig. Försökte han resa sig så knuffade hon ner honom så snällt igen.

Ska försöka få upp några filmer senare också när jag löst hur man gör det. ;)

Rei ligger i alla fall på soffan och grisar med kuddarna efter att vi båda ätit oss proppmätta!
Ska snart ta och släpa honom till sängen, men vadå, jag är väl van? Haha

Natti natti va!

3/10

Nu har jag och Rei städat lite på borden här i lägenheten och snart blir det en mysdusch!
Sen drar vi till Willys och handlar lite inför ikväll, vinet står på balkongen och väntar (eftersom det ändå är lika jävla kallt på balkongen som i kylen).
Sen väntas Lina, Ida, Älin och Erika för lite tjejkväll!

Hoppas verklinge vädret tar sig så det är uppbehåll när vi går ner för att skaka rumpa. Annars blir det väl en massa värmeljus, prat, tilltugg, vin och musik.

Hoppas ni som läser får en superbra dag/kväll/natt!

Ciao, Sarah

God natt!

Nu sitter jag och är sinnes rastlös fortfarande, gillar inte att gå och lägga mig själv på helgerna. Brukar välja att försöka hålla mig vaken tills Rei kommer hem så jag får lite sällskap även om varken sällskapet eller jag är särskilt socialt.
Nej nu ska jag nog ta och hoppa i säng i alla fall och ta och fortsätta med boken Frälst, Förmögen, Förskingrad. Den är väldigt annorlunda om man jämför andra böcker jag brukar läsa men den är ganska intressant ifall man är intresserad av sekelskiftet för ca 100 år sedan. Den handlar om Hushållsskolorna Margareta vars grundare Hanna byggde upp ett imperium i Sverige i början på 1900-talet.

Imorgon hoppas jag få träffa Bellan en stund för att även handla in saker tills kvällen. Sedan blir det lite brudhäng här i lägenheten med lite tilltugg och vin.

Hoppas du orkar läsa detta:

Har även blivit riktigt förbannad på sms-tjänsten RAKEL som dem reklamerar så mycket på TV. "skicka bara Obama till 72535"
Jag och Amanda ville idag ha lite fakta om Jack Russel valpar då deras reklam gick igång. Eftersom varken hon eller jag tidigare använt tjänsten och dem i reklamen säger att det första sms:et är gratis så testade vi att skriva från Amandas mobil med frågan: Hur stora är Jack Russel hundar när dom föds?
Svaret fick tillbaka var att frågan var fel. Vi kom då på att man bara skulle skriva ett ord eller fras så vi skickade då om sms:et och skrev Jack Russel. Istället för ett svar fick vi ett sms där det stod att vi skulle välja vilket av följande (ca 6-8 alternativ) vi ville veta om. Alternativen var Jack Russel Terrier, Jack Russel och sedan flera val som vi inte kunde koppla till något med varken Jack eller Russel. Vi valde självklart Jack Russel Terrier och då kom det ett kort sms som inte alls var något av intresse. Längst ner stod det dock, vill du ha mer information klicka här. DÅ bara rullade det in information om Jack Russels idealhöjd, färg, täckning m.m. Innan sms-kalaset började hade Amanda 130 kr i saldot, efter fanns det HELA 17 kr kvar.
Så nej, fråga inte dem något!
Alla svar man får finns nämligen på wikipedia vilket dem tar sin information ifrån.
Och en sak till, det står att varje sms kostar 5 kr men att ett sms ibland kan bli 3 sms långt så det då blir 15 kronor.

Nu har vi alltså svaret på hur dem har råd att marknadsföra sin otroligt enkla reklam på TV där tjejen som skickar sms:et får det rätta svaret direkt!

2/10

Igår så vart det inte riktigt som tänkt. Jag hade tvättid till fem så jag satt där nere en hel del. När Reinaldo kom hem så duschade vi och sedan åkte vi till Kvantum där mascaran självklart var slut! Haha. Så vi köpte lite frukt m.m.
Sedan hämtade vi upp mamma och åkte ner till Åhléns där jag möts av PARFYMER för halva priset. Köpte endast därför Britneys Believe 50 ml som egentligen kostat 430 men då hämnade på 215! Köpte även en BH eftersom det var 20% rabatt på alla under tjejkvällen! Blev en svart och bandlös BH som satt som en dröm!

Efter att vi lämnat av mamma så åkte vi förbi och köpte en pizza på Accapulco som vi delade på för att sedan dra hem och baka mer bröd. Tänkte lägga ut receptet här eftersom det är väldigt lätt att baka och man behöver inte så mycket som man inte redan har hemma!


Havrebröd

x Ingredienser:

Havregrynsgröt på ½ liter vatten, 3 dl havregryn + en nypa salt
½ liter mjölk
100 g jäst (den med blå text)
1 dl ljus sirap
1 tsk salt
20 dl mjöl

x How to do:

Koka upp gröten och ställ av den från plattan. Värm mjölken i mikron eller i kastrull så den är ca. 37 grader. Bryt sönder jästen i en stor bunke och häll på mjölken. Rör om tills all jäst har smält sönder.
Häll i sirapen, gröten, saltet och slutligen mjölet i bunken. Knåda med båda händerna tills degen är jämn och fin.
Täck med en bakduk/kökshandduk och låt jäsa.
Sätt ungnen på 250 grader.
När degen jäst (efter ca 30 min) så baka ut små bollar eller längder av degen på plåtar med bakplåtspapper. Lägg på duken och låt jäsa ytterligare i ca 10 minuter.
Sätt in en plåt i taget i mitten av ugnen och grädda i ca 10 minuter.
Ta ut och låt svalna en stund.

x Serveringstips: Totalt underbart en mörk kväll framför tv:n. Servera med smör och/eller ost! Gärna ett glas oboy också!

Smaklig måltid

1/10

Sitter och väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan stoppa in resten, underkläder och handdukar.
Mysigt väder för en film eller pyssel, otroligt nog har jag helt andra planer för mig istället, duscha/göra mig iordning för att sedan dra ner till stan och träffa Erika och kolla in läger på Tjejkvällen som är på stan idag.
Funderar på att kolla BH på Åhléns och sen köpa mig mascara på Kvantum och läppglans/läppstift på Parelle! Moahaha
Man måste ju utnyttja läget liksom.

Jag funderar på ifall jag ska inrikta min blogg på nyheter/tidningsartiklar både lokalt och internationellt och tips & idéer till roliga saker att köpa, se, sidor att gå in på m.m.
Kommer även försöka fortsätta att uppdatera oftare vilket jag för tillfället varit grymt dålig på!

Skulle vara kul med lite läsare faktiskt då man ändå inte skriver så mycket privat utan mer saker som rör alla!

Snart kommer en fin lista på saker du kan uppdatera dig om! :)

Tankar 1/10

Tittade på Efterlyst igår på trean och något som gjorde mig så sinnes förbannad var inslaget om våldtäktsförsöken på flera unga tjejer. En ensam tjej på en nattbuss är väldigt utsatt, visst. Men utnyttja för fan inte det.
Inslaget handlade om en tjej som tog nattbussen hem och på klev en man ombord. Trots många lediga platser så satt han sig bredvid henne och började tafsa på henne. Till slut så skrek kvinnan på honom så hela bussen blev tyst, allt för att få honom att sluta. Den enda reaktionen var att hela bussen blev tyst, ingen grep in. Då kvinnan sedan gick av gick även mannen av. En annan kvinna på bussen hade sett allt detta och försökte gå av vid samma plats just för att "rädda" den förföljda kvinnan men hon hann inte av. Hon gick av vid nästa hållplats och sprang åt det håll hon såg att kvinnan gick åt. Väl där låg dem och brottades i gräset mitt utanför ett HYRESHUS. Ingen tittar ut eller ingriper.
Det sjuka nu, ett par månader efter denna händelse så åkte kvinnan som hjälpte till samma nattbuss. SAMMA man kliver ombord och tar sig samma friheter mot henne. Han sticker in handen under tröjan och känner på hennes mage och tafsar på övriga kroppen. Vid detta tillfälle åkte ett ungt par med bussen som uppmärksammade händelsen opch beslutade sig för att följa kvinnan hem. Efteråt gick det upp för kvinnan att hon blivit utsatt för precis samma man.

Min spontana tanke var hur fan folk kan tro att dom kan ta sig friheten. Vad gör att dom känner att dom äger dessa kvinnor som ensamma ska hem? Är det just för att dem verkar ensamma?
Hur tänker man ifall man helt utan uppmuntran sätter sig och kladdar på en annan människa och utan någon som helst respons?
Hoppas så grymt mycket att han hittas och ställs inför rätta så fler kvinnor inte råkar ut för honon!

RSS 2.0