2009-10-27

Nu ligger Jonathan på vår soffa och sover och gör en massa konstiga ljud. Vaknade vid halv 5 inatt för att han satt ute och pratade med sina nördkompisar i någon mikrofon till ps3. Han pratade HÖGT och hade troligtvis inte en tanke på att gå och lägga sig och sova, antar att det är därför han gör det nu.
Låg vaken i en halvtimma och Rei hade också vaknat så han fick gå upp och säga till honom tillslut. Funderar på att dra igång dammsugaren som hämnd men antar att det skulle vara mindre populärt, haha.

Tänkte ta och lägga upp lite roliga inlägg från Blocket som finns på www.bestofblocket.se
Satt och skrattade som en tok åt vissa inlägg igår! Vet att det kanske inte är moraliskt rätt att skratta åt andras stavfel/grammatikproblem men jag kan fan inte låta bli när någon säljer en äkta rövpäls eller liknande!


" Ska bara se om där finns något intresse för våra gamla skrapade trisslotter. 128 st varav 2 skrapningsmöjligheter kvar. Skrapet ingår.
Nypris: 3200 kr"


En gratis kanin för 50 kr på 1,5 år. Ägaren säljer den p.g.a. allergi från djur och ägaren har haft kaninen i 2 år.. Fast kaninen är ju som sagt 1,5.


Restaurang säljes för pizzabak. Den är godkänd av mjöl- och hälsomyndigheten och dom har olika sortersdryck om du är sugen!


En suddig pelskappa som säljes p.g.a. klimatet i Skåne


Gör en snaddy affär och köp en datar TV idag!


Vill du hitta tron?


Är du trött på dina knivar? Inga problem, denna tomte tar hand om dem!


Bättre begagnade löständer säljes efter äldre släkting! Vad väntar du på? Slå till!

Idag så undrade Rei om jag kunde gå ner till stan och köpa honom ett deo och mössa, får se om jag hittar något som jag tror att han vill ha, haha.
Nu har Jonathans telefon ringt ca. 3 ggr så nu ska jag fan sparka upp honom ur sängen! Anledningen till att han sover här är att hans tattarkompis snott hans lägenhet för att ha "flickumgänge" där, fresh!

Hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0