Fan!

Hur kunde jag vara så naiv och ens TRO att det skulle bli en förändring?
Blir det en förändring så är det nog inte den jag hoppats på för hur mycket man än stöttar, finns där, pratar, fixar hjälp och försöker, verkligen försöker se bättringar - så finns dem inte där i alla fall. Inte när man behöver dem som mest.
Jag har ärligt talat bara lust att gå nu, bara gå härifrån och därmed problemen. Men jag kommer ju aldrig lösa dem så i alla fall, bara förneka dem och hoppas på att dem slutar existera, vilket dem heller aldrig kommer göra.

Man kan alltid förändra sin situation i sättet man ser dem eller väljer att förändra dem, men jag vet inte hur jag ska göra för att det ska bli bäst, för oss alla. Jag vet vad som är bäst och vad jag skulle säga till mina kompisar om dem hade samma problem men jag gör det inte själv. Jag kan helt enkelt inte göra det jag borde - göra slut på det här för alltid.

Nu ska jag fortsätta vänta, det är ju trots allt den officiella Alla hjärtans dag-dagen som jag tidigare sett fram emot, nu kommer den bara bli som alla andra söndagar..

God natt

2010-02-12

Jag har nog ingen egentlig anledning till att jag inte bloggat den sista VECKAN. Min senaste tid har gått åt att se Se and the City, umgås med kompisar, vara sjuk och sova. Reinaldo finns såklart med på ett hörn med, ett stort hörn!
Jag såg precis klart det sista avsnittet av min box så nu är frågan, vad väntar på mig imorgon?
Jo, middag hos mamma!

Sex and the city är förresten en väldigt känslomässig serie, trots att både Miranda och Samantha inte ens kan erkänna att dem tycker en blomma är fin, ungefär.

Nu kom Rei hem, ÄNTLIGEN, så hej då!

2010-02-05

Gosh, vilken dålig uppdatering det har varit på sista tiden! Ska verkligen bli ändring på det då jag som vanligt har 70 miljoner tankar och åsikter.

Idag har jag i alla fall träffat Maria en stund under en runda på Willys. Reinaldo och jag körde sedan på tjockismat: pommes, kyckling och beasås. Då fettet flödade under middagen tänkte jag kompensera genom att baka bröd men då jag blandat i allt, och då menar jag allt UTOM en sak så inser jag att det är just den där sista, avgörande ingrediensen vi inte har; vetemjöl.
Det ordnade dock upp sig då Reinaldo tog bilen och fort som bara den köpte 4 kilo på Hemköp.
Ännu en anledning på att älska min gubba lilla;)

Vill avsluta med ett väldigt klokt uttalande: Reser du bara när du ska någonstans så är du en miljötänkande människa, haha

Oh no!

Idag var jag hos min nya jobbcoach som jag fått genom arbetsförmedlingen. Det gick super!
Efter gick jag hem och bakade en ny sorts bröd som blev jättebra och gott! Runt 7 kom Maria och hämtade upp mig och vi åkte till hennes nyya lägenhet och satt ihop sängen oc fixade lite.

Har även fått ont i halsen och inget verkar hjälpa, har ju visserligen bara pratat hela dagen så inte så lustigt ifall det blivit värre, haha.

Ledsen ifall texten är slarvig, jag äör tankspridd, trött, frusen och ointresserad just nu, haha.
God natt1

Allt fler unga säljer sex på nätet

Sitter just och läser en artikel på Aftonbladet om hur siffrorna bara ökar bland unga som på något sätt får betalt för att visa sig i camen, skicka avklädda bilder eller filmer på sig själv.
Läste en ganska rolig kommentar under denna artikel med:


Text, 54 år, Idag 14:53 Polisen: ”Det är inte ungdomarna som tar initiativet"...Nä, det är POLISCHEFEN!!!!!!!!! :-D

Haha, en annan som följer nyheterna märker jag.

Jag har många åsikter om detta då jag vet hur vanligt det är. Jag är exempelvis en av dem som kontaktats av den så kallade "Alexandra-mannen" som åtalades för något år sedan. Det är troligtvis han i alla fall.
Diverse andra konstiga inviter får man väl ganska ofta också, bara att logga in på exempelvis snuttis, msn och ibland även facebook. Jag antar att det är så då man har långt blont hår och tuttar, eller?
Häromdagen fick jag t.ex. ytterligare en inbjudan till Dubai av en som jag träffat en gång på Mamlöfestivalen, desperat? Nej, bara lite kromosomer som hoppat omkring som i sin tur resulterat i en skev verklighetsuppfattning med inslag av kvinnoförtryck.

Nog om det, nu ska jag snart göra mig i ordning, eventuellt dammsuga av golven igen då jag verkar ha ätit flingorna från det. Ska även ner och träffa M och ta en runda biljard + det rituella/traditionella fikat.
Fint med svullna ögon, spänd nacke och huvudvärk men jag antar att det är oundvikligt då gårdagen inte ville bli som den borde.
Jag ska även posta ett brev till handikappsomsorgen, lämna in ett papper till Resedan samt lämna ett nattlinne till mamma. Efter träffen med M ska vi även handla och få hit ett par tårtätande kompisar i vilka jag ska trycka i den sista tårtan.

RSS 2.0