Allt fler unga säljer sex på nätet

Sitter just och läser en artikel på Aftonbladet om hur siffrorna bara ökar bland unga som på något sätt får betalt för att visa sig i camen, skicka avklädda bilder eller filmer på sig själv.
Läste en ganska rolig kommentar under denna artikel med:


Text, 54 år, Idag 14:53 Polisen: ”Det är inte ungdomarna som tar initiativet"...Nä, det är POLISCHEFEN!!!!!!!!! :-D

Haha, en annan som följer nyheterna märker jag.

Jag har många åsikter om detta då jag vet hur vanligt det är. Jag är exempelvis en av dem som kontaktats av den så kallade "Alexandra-mannen" som åtalades för något år sedan. Det är troligtvis han i alla fall.
Diverse andra konstiga inviter får man väl ganska ofta också, bara att logga in på exempelvis snuttis, msn och ibland även facebook. Jag antar att det är så då man har långt blont hår och tuttar, eller?
Häromdagen fick jag t.ex. ytterligare en inbjudan till Dubai av en som jag träffat en gång på Mamlöfestivalen, desperat? Nej, bara lite kromosomer som hoppat omkring som i sin tur resulterat i en skev verklighetsuppfattning med inslag av kvinnoförtryck.

Nog om det, nu ska jag snart göra mig i ordning, eventuellt dammsuga av golven igen då jag verkar ha ätit flingorna från det. Ska även ner och träffa M och ta en runda biljard + det rituella/traditionella fikat.
Fint med svullna ögon, spänd nacke och huvudvärk men jag antar att det är oundvikligt då gårdagen inte ville bli som den borde.
Jag ska även posta ett brev till handikappsomsorgen, lämna in ett papper till Resedan samt lämna ett nattlinne till mamma. Efter träffen med M ska vi även handla och få hit ett par tårtätande kompisar i vilka jag ska trycka i den sista tårtan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0