4/10 i bilder och text

Idag har jag tillbringat min dag med att sovit efter en trevlig gårdag! Erika kom inte in till stan så det blev jag, Ida, Älin och Liina.
Sedan drog vi ner på stan och jag upptäckte att jag glömt mitt kort HEMMA! Bah, inte alls typiskt mig.
Men vi hölls på Harrys och hälsade på min lille bartender på Morella.

Tänkte slänga upp en bild från gårdagen:





Idag så gick Rei och jag till mamma just för att det var så fint väder ute och solen sken och bla bla bla. Vi hinner väl sisådär 100 meter innan regnet börjar ösa ner. Myyyysigt. Vi bara längtade hem till mamma där nybakade bullar, mjölk och saft väntade!
Vi ringde Jonathan så han och Belinda kom också. Belinda tyckte dock det var mycket roligare att kasta bullbitar på golvet, hon trodde nämligen att Ezter skulle komma och äta upp det.
Sen lekte hon med det mesta, mina student gosedjur blev populära och Rei var även smart och visade henne envibrerande handmassör som lyser rött när den är på. Han lärde henne även att sätta på den och stänga av den, haha.
Mamma sa att hon när som helst gärna ställer upp som barnvakt eftersom alla tycker hon är störtskön. Bellan blev även fäst vid min stiliga bror som hon hela tiden försökte charma och sen så tyckte hon det var lika kul att fräsa åt Ezter och skrämma henne, haha.

Här kommer bilder:


Haha här har hon övertalat David att läsa tidningen, hon bytte ofta deras tidningar för att han inte skulle tröttna, antar jag. Och ja, hon gillar att läsa tidningen upp och ner.


Genom att visa alla akrobatkonster hon kan så försökte hon fånga Davids uppmärksamhet, haha. Det blev diverse försök till kullerbyttor, dra upp benen rakt upp så länge hon kunde m.m. Han fick även låna Dockan som han skulle ha när han skulle sova på hallgolvet med Ezters filt över sig. Försökte han resa sig så knuffade hon ner honom så snällt igen.

Ska försöka få upp några filmer senare också när jag löst hur man gör det. ;)

Rei ligger i alla fall på soffan och grisar med kuddarna efter att vi båda ätit oss proppmätta!
Ska snart ta och släpa honom till sängen, men vadå, jag är väl van? Haha

Natti natti va!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0