Dålig uppdatering!

Varit dålig på att uppdatera min blogg men det beror endast på att jag inte suttit vid datorn förens nu! Jag har liksom haft praktik, sovit och kollat på TV mest tror jag, haha.
Somnade vid 6 i förrgår.. Dock så var jag vaken i 1½ innan jag somnade om för natten senare. Pigg var jag dagen efter i alla fall!

Jag har hittat en massa nya och bra låtar nu eftersom Börje lånade ut en skiva åt mig som IVS köpt in för att ha på gympan. Så jag har suttit och sjungit för fulla muggar här lite tidigare idag! Mamma, David och jag har spelat uno med eftersom jag nu lärt mig det, haha. Ganska roligt faktiskt, om man har tråkigt! Funderar på att lägga in en film som jag spelade in på mamma på youtube. haha hon är så trött så hon ligger dubbel och skrattar i stort sätt heeeela tiden, är nog ganska bra att hon tänkte gå och lägga sig snart, haha.

Imorgon ska jag bara ta det lugnt på dagen för att sedan dra mig bort till bowlinghallen och spela bowling, äta tacos och trevligt med Linn och några av hennes kompisar eftersom Linn ska flytta tillbaka till Sälen nu under vintern. Kommer sakna henne mer nu eftersom jag fått tillbaka en bra kontakt med henne! Men jaa, jag får väl klara mig ett halvår!

Nu ska jag ta och sjunga vidare lite och dra av sen eftersom jag har skiiit ont i magen. Tagit en tablett men den verkar inte så mycket som jag vill, inte än i alla fall..
Måste bara lägga upp lite låttexter med! Åååh, har börjat närapå älska dessa låtar nu!


Coldplay - Green eyes

The green eyes, you're the one that I wanted to find
And anyone who tried to deny you, must be out of their mind

Ne-Yo - Closer

Turn the lights off in this place
And she shines just like a star
And I swear I know her face
I just don't know who you are

Rihanna - Take a bow

And the award for the best lie goes to you!
For makin' me believe
That you could be faithful to me.
Let's hear your speech.

How 'bout a round of applause?
Standin' ovation




Nej nu ska jag ta och sjunga lite, gå och lägga mig, läsa och jaa, försöka sova tror jag..
God natt allesammans och ses på stan imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0