World is upsidedown

Nu är det precis en vecka sen jag satt vid datorn sist. Har så gärna velat skriva av mig många gånger om men jag har känt mig stoppad.

Tänkte i alla fall skriva en kort positiv/negativ lista nu trots att jag skulle kunna skriva i flera timmar. Alla tankar, känslor och händelser som varit nu den senaste veckan gör mig galen. I alla fall många av dom.


Positivt:

- Var i biblioteket med några elever från min praktik då Eva Zryd frågar om det är jag som är Sarah Svensson. Självklart är jag det! Hon frågade vilket år jag gick på gymnasiet och om jag träffat hennes son innan. Jag berättade att jag haft praktik med honom och att han känner igen mig och då frågade hon om jag var intresserad av att vara kontaktperson till honom! Fatta vad glad jag blev! Jag har tänkt tanken flera gånger hur roligt det skulle vara att ha just honom, kanske arbeta med honom som assistent eller något och nu frågar HANS MAMMA mig om jag skulle vilja det. Så troligtvis ringer en person som har hand om sånt där till mig nästa vecka, eller ja, om ett par dagar.

- Mamma har fyllt år och vi har ätit lite pastasallad, fikat och umgåtts.

- Mormor kom ner idag (lördag) för att fira mamma lite sent.

- Träffat R och tog en långfika med en massa massa prat på Sahara, haha.

- Blir nog en fotografering med Tony bakom kameran och R över mig, eller något sånt, haha. Längtar verkligen för det var länge sen man träffade Tony och hoppas korten blir bra!

- Jag blev helt jävla tagen av filmen V for Vendetta igår när jag såg den. Varför vet jag inte. Var det för sinnestillståndet eller var det för budskapet? Fan, jag ville se hur hans kropp såg ut.

Negativt:

- Varit sjuk större delen av veckan. Mamma var dålig en dag och David har varit det lite till och från i snart 3 veckor. Han gick till läkaren så nu har han fått antibiotika eftersom han har bihåleinflammation..

- Alla känslor går upp och ner och sömnen har nästan inte existerat. Jag har sovit jättedåligt och inatt har jag vaknat konstant hela tiden efter att jag till slut bestämt mig för att stänga av TV:n och ge sömnen en chans vid 3 tiden. Gick upp vid 10 imorse efter att jag insett att jag bara skulle ligga och glo om jag låg kvar i alla fall.

- I hate myselt more than you have even done

- Jag skulle kunna skriva upp hur många negativa saker som helst fast vill att den positiva ska vara längre så jag skriver inte ner skiten.


Jaja, det kommer nog mer senare kan jag tänka mig. Funderar på vad fan jag ska göra mer mitt liv när mitt liv inte vill ha något med mig att göra.
Måste föresten bara tipsa om en låt/melodi/musikstycke eller vad man nu ska kalla det. Så förbannat underbar och ack, så fäst jag blivit.

http://www.youtube.com/watch?v=HmHzhXrIphs

Four Tet - Slow Jam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0