Hejsan

Igår var vi ute och fotade i parkeringshuset vid Åhléns. Intressant timma det där, haha. Ska vi bara se hur bilderna blev! Efter det gick vi till Corner en stund och satt där och blev blöt eftersom Amanda råkade hälla ut en hel fanta i knät på mig, haha.
Efter det gick Richard och jag hem till mig och såg på Heartbreak Hotel fast jag somnade. Natten slutade vid 2 då Richard somnade på madrassen på golvet.
Idag vaknade vi och såg den första snön och jag fick julkänslor och satte igång och baka pepparkakor så fort Richard dragit. Skulle göra som jag gjorde förra året och gick upp med några nybakade pepparkakor till granntanten. Det tog fem minuter innan hon kunde komma och öppna och hon hade så ont så jag stannade tills hennes son kom. Sonen i sin tur ringde efter en ambulans som kom och hämtade henne mot sin vilja. Efter att hon åkt iväg så gick jag tillbaka hem till mig där jag lämnat ugnen på i typ 1 ½ timma då jag var hos henne. Fortsatte och baka och sedan kom Erika. Nu sitter jag här och är nyduschad och ska strax ner och hälsa på granngumman nere på sjukhuset tänkte jag.
Sedan ska Erika och jag dra till Amanda och fira henne eftersom hon fyller år idag. Ingen tid att vila inte! Haha
Nu hinner jag inte skriva mer men det var allt i en bra sammanfattning i alla fall, Pöss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0