Dagens filosofiska inlägg

Sitter och är trött i ögonen, trött på att titta.
Tänkte skriva ett inlägg nu innan Förlossningskliniken börjar vid halv 2. Tragiskt att man följer ett sådant program men det är sjukt underhållande tycker jag, haha.
Jag har lärt mig olika sjukdomar, födslotillstånd, kejsarsnitt m.m. Tror fan att jag själv skulle kunna utföra ett kejsarsnitt snart! (Tur att jag inte har planer på det)

I alla fall, tiden rullar på, fort som fan. Sitter nu och Rei är på jobbet nu, första dagen på nästan en vecka efter som han haft influensa. Jag fick väl något mittemellan influensa och förkylning så jag tänker inte röra på fettet en centimeter i onödan.

Igår så beställde vi också bilder att framkalla från www.fujidirekt.se riktigt billigt tycker jag! Beställde bilder från resan till Reis och mitt album och även till två andra album.

I helgen hoppas jag på flyt, dvs att jag ska må bra, att allt går som jag planerat + att jag träffar alla "bortblåsta" kompisar!
Det ryktas om Erikas återkomst, en visit från FödelsedagsÄlin samt en hittills oplanerad liten fest.

Har förresten installerat Sims2 på den här datorn hos Rei nu också, måste säga att det nog är en av världens farligaste spel! Man blir fan beroende hur snabbt som helst, och speciellt när man kan koppla upp skiten på platt-tvn på väggen och spela från soffan, haha.
Nej, ska vi slå på att jag ska börja trimma upp mig, skaffa brillor, silikontuttar, de nya celluitlegginsen samt ett jobb? Då jävlar ska jag visa vad jag går på.
Har även framtidsplaer att skaffa mig en väl utarbetad relation till Anna Anka som hennes nya bästa kompis (om hon nu har någon annan?)

Nej nu har Förlossningskliniken börjat, dax att se fler outvecklade barn föda barn samtidigt som dom gråter och ropar på mamma. Puss hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0