2009-12-20

Är förbannad just nu, har inte kunnat slita mig från datorn där det såkallade internet finns. Internet kan vara ens bästa vän och det värsta som uppfunnits!
Det negativa internet för med sig
är en utsträckning av fildelning av barnpornografi, misshandlar, mord, andra sexuella och enligt mig, skeva böjningar som parafili/zoofili dvs människor som har sexuellt umgänge (som det så fint heter) med djur, pedofili, våldtäkt m.m. m.m.
Dessa bilder, filmer samt ljusfrekvenser kan tack vare internet spridas runt världen utan problem och då vi i Sverige även har yttrandefriheten, vilket är bra, så kan dessa människor även vara öppna om detta, dela med sig om sina erfarenheter osv och så länge det inte pratas om något olagligt eller att man gör något olagligt så är det hjelt okej.

Idag har det varit en del prat och upprörda människor angående gruppen P.R.I.S på facebook. Denna grupp står för Pedofilernas rätt i samhället. Denna grupp har nu blivit borttagen vilket jag tycker är helt rätt! Det har dock bildats nya grupper men även dessa har blivit anmälda.

Och på tal om yttrandefriheten vill jag även berätta om en till sida, www.svenskapedofiler.se som har skrivit ut dömda pedofilers personuppgifter, stad, adress och i vissa fall telefonnummer.
Vad tycker ni om det?
Läste dock på facebook i en grupp att denna sida grundades och styrs av en högerextrem grupp men ja, så länge deras åsikter inte kommer fram på denna sida så tycker jag den är okej då det ENDAST är dömda personer.


Idag har jag förövrigt varit nere på stan med Rei och mamma och kollat och köpt lite julklappar. Vi köpte en jättekul sak (enligt mig i alla fall) till Belinda i födelsedagspresent/julklapp. Vi har även gjort knäck med hasselnötter istället för mandel, skit goda blev dem men när vi satt där och skulle fylla alla formar så utbrast Rei, fyndig som han är: Det här tar knäcken på mig!
Humor framför en plåt med ca 100 formar på ett köksbord mitt under den högsta konsentrationen för att pricka rätt med knäcksmeten.

Nej nu måste jag nog gå och lägga mig, fryser som bara den och längtar tills jag får krypa ner och störa Reinaldos sömn lite med mina iskalla händer!

Och en sak till, jag har kommit fram till att det inte skulle vara bra att vara tillsammans med jultomten. Ifall jag hade varit det så hade jag inte fått några julklappar med tanke på hur elak jag kan vara ibland, haha. Men tomten nu för tiden verkar ha släppt lite på det där med tanke på att jag alltid fått julklappar, hur jag än betett mig. Tummen upp för det, i alla fall när man får något man behöver och därmed slipper köpa det själv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0