2010-04-28

Nu börjar jag äntligen varva ner och känna mig lite trött. Dagen började med jobb mellan 8.30-15, en alldeles lagom jobbardag!
Åkte sedan hem till mamma och följde med henne ner till stan. Köpte ett linne på Lindex som jag ska ha på Valborg. Åkte sedan hem till min lille plutt och gjorde en couscous-sallad till middag, mums!

Idag har jag även tagit tag i saker och ting (ÄNTLIGEN!) och anmält Reinaldo och mig till en Handledarkurs den 20 maj så vi kan börja övningsköra! Jag har även skickat efter en hälsodeklaration, papper till Reinaldo och något papper till mig som även dem behövs för att jag ska få ge mig ut på vägarna.
Enda nackdelen är väl att det är en automatbil men Reinaldo är mitt upp i att lära mig att man bara använder EN fot till att både gasa och bromsa, för den andra ska man växla med så den foten ska jag ge fan i att använda!


Och här är då 'vår' metallicgröna lilla snygging!

-

Och på tal om något helt annat nu. Jag vill åka till Ullared idag idag idag! Har skrivit upp en inköpslista och hoppas verkligen att jag hittar det mesta jag behöver och vill ha. Listan är nästan ett helt A4 och har tänkt att kolla efter allt mellan bilstereo till hårinpackning och mycket däremellan!

Nu ska jag fortsätta kolla runt på nätet lite för att sedan väcka min minigris på soffan för nästa destination; SÄNGEN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0