Förändring

Sedan jag la ner mitt skrivande så har en del saker förändrats. Många till det bättre - tror jag i alla fall.

Jag har börjat jobba mer. Jag hoppar in på två ställen, ett gruppboende (där jag även ska jobba i sommar) och en förskola där jag nu gått runt på alla fyra avdelningar.
Nackdelen med förskolan för mig är att jag är väldigt mottaglig för sjukdomar - oavsett vad!
Så nu sista vändan blev jag förkyld igen, precis efter att jag blivit bra från den förra slängen.
Reinaldo har köpt en bil, en jättefin Volvo s80 som gjort oss mycket friare! Vi kan numera åka vart vi vill, utan att behöva fråga någon annan om lov för att låna en bil. Själv tänker jag skriva in mig på körskolan för att kunna börja övningsköra. Körkortet kommer längre fram då pengar till det förhoppningsvis finns.

Vi blickar framåt här hemma.
I sommar börjar jag troligtvis mitt arbete i slutet på juni - början på juli. Vi planerar små utflykter som numera är mer inom räckhåll.
Om ca två veckor åker vi till Ullared med Maria och shoppar hem lite. Har inte varit där på flera år så ser verkligen fram emot att åka dit!
Senare på sommaren blir det nog en liten tur till Astrid Lindgrens Värld över dagen med Belinda. En övernattning med en kanadensare, Reinaldo och jag och eventuellt mamma och lillebror också.

Till hösten har jag sökt in till en distansutbnildning under helfart som jag hoppas jag kommer in på. Utbildningen är Socialpedagog vilken är under tre år med ca 60 sammanträffar i Vimmerby, perfekt!

Det mesta börjar som sagt ordna sig, vilket både syns och känns.
Tror även att bloggen ska bli bättre uppdaterad hädanefter, i alla fall bättre än vad den blivit nu de senaste månaderna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0