2010-08-28

Idag så kom Belinda in till oss genom balkongen en stund för lite pedikyr och tjejsnack. Jag målade hennes naglar och satt på små söta blommor på dem. Sedan fixade hon med läppglanset - både på läpparna och på naglarna. Lite parfym på strumporna och ett halsband som hon snodde med sig och klart, hon var klar för en tur ut till farfar! Haha

Reinaldo och jag åkte sedan ut en sväng längs den gamla vägen till Gamleby. Vi stannde till på flera ställen, letade svamp och vandrade lite i naturreservat.
Då vi kom hem så började Rei att montera ihop MIN NYA CYKEL och jag lagade till potatis, qornfiléer och svampsås på gul kantarell, trattkantarell och champinjoner! Så jäkla supergott det blev!

Så en sammanfattning av dagen är att den har varit jättebra!
Hade ju självklart med mig mobilen och kom för en gångs skull ihåg att ta lite bilder med den också;


Vandring på Örnberget eller Fruberget, vilket är vilket? Haha


Värsta kantarellbilden!


Haha stämningen i skogen typ


Tog även lite bilder på andra svampar jag hittade som skulle vara intressant att veta om dem är ätbara eller inte. Så om det är någon som har koll får ni gärna höra av er!

Fingersvamp? Denna var stor som en handboll


En leopardsvamp som jag tyckte det såg ut som.

Kommentarer
Postat av: sofia

Belinda va såååååå nöjd med sina fina naglar. "Dom ha Saja jot på mej" sa hon. Halsbandet skulle hon sova med, så jag antar att hon va himla nöjd med det också :D

2010-08-30 @ 13:27:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0