2010-12-27

Dålig uppdatering, igen!
Liten sammanfattning om de senaste dagarna då. Julafton firades hemma hos mamma och senare även hos Reinaldos syster. God mat, julklappar, sällskapsspel, prat och skratt. Jag tog en hel drös med bilder - dock mestadels på Ezter. Tur att hon är så söt!
På juldagen åkte vi till mamma och åt upp resterande julmat och under kvällen så spelade vi mer spel. Kvällen och natten spenderades framför ett nytt pusselhel*ete som SKA bli klart. Jag somnade apatisk på soffan vid klockan 5.30 på morgonen och pusslet är fortfarande inte klart!
Igår så sov jag bort större delen av dagen för att sedan pussla och städa resten av den. Eller vi somnade till en film med. Sex and the city 2 närmare bestämt!
Och så idag då, jag borstade ut mitt fördärvade hår som jag på något sätt försökt att förtränga de senaste dagarna, resultatet - ett slitet hår och ömmande hårbotten. Efter detta tog jag mig ner till stan för att träffa Erika och Jimmy för en tur i mellandagsrean. Vad fick jag med mig hem då? Presentpapper. Japp, presentpapper.
Och då undrar väl ni varför bara presentpapper? Jo för att vi ska till Norrköping och shoppa imorgon, mohaha!

Så nu har Reinaldo och hans kompisar som är hemma över jul gått och spelat biljard efter ett par timmars prat och tapas-ätande här hemma bland värmeljus och musik.

Så, nu ska jag skriva en examination, eller i alla fall börja. Ge mig motivation, självdisciplin och hjärnceller tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0