Kärlekssaknad och grottgranne

Kom hem så jag får säga god natt till dig.
Kommer du nu så lovar jag att hålla om dig ända tills du somnat och ännu längre. Inte riktigt tills du vaknar kanske men nästan!
Så Reinaldo, vill du komma hem och sova med mig så kan du göra det nu, för nu går jag och lägger mig!

Förresten, jag hatar min granne, grottmänniskan, och hans minst lika "sinnesslöa" kompisar! Att slå igen ytterdörren, klampa nerför trappan under tiden man pratar högt och ljudligt med varandra för att sedan slå igen porten efter sig kallar inte jag respekt. Sedan får man ju inte glömma att fanskapet lunkar hem runt halv 3 och då gör samma prodedur igen, fast tvärtom - drar upp porten, låter den slå igen, stampar(!!!) av sig snön, klampar vidare uppför trappan pratandes med en kompis eller i telefonen för att avsluta med en fin smäll i ytterdörren då han inte stänger den efter sig. Åh vad kul det är att vakna av det. Flytta tillbaka till dinosaurierna och grottorna som du är van vid!


Ni som vet vem jag menar kan se hur lik han är grottmänniskan längst bort, ser precis ut som han på bilder fast med kläder.

Sinnesslö = ett äldre ord på det vi idag kallar psykiska funkionsnedsättningar. Andra äldre, men ack så väl passande ord skulle väl vara efterbliven, idiot mfl.

God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0