2010-01-09

Idag så plockade vi iordning lite här hemma under "förmiddagen" och sedan så gick jag ner till stan och Åhléns med mamma och bytte ut kolsyrepatronen och lite sånt.
Chris kom över runt 5 tiden och jag fixade ihop potatisgratäng och marinerad fläskfilé. Chris och jag drog på Wall-e, jättesöt film faktiskt. Och efter det såg vi Zombieland, vilken jag redan sett en gång tidigare.

Kom på en rolig grej som hände förut, vid typ 8 tiden så ringde min mobil, svarade trots att det var skyddat nummer och i luren var det en skitglad Peter. Efter en stund då han frågat hur det var osv så frågade jag helt enkelt, alltså, känner jag dig? Var tvungen eftersom jag inte känner någon Peter, vad jag vet.
Det visade sig i alla fall att han och några kompisar körde något spel där han fått till uppgift att på måfå slå ett nummer och ringa och numret var mitt.
Peter satt i Jönköping och verkade skit trevlig, frågade om vädret, vart jag bodde, om jag hade barn och efter den frågan hur gammal jag var.
Jag önskade honom i alla fall lycka till med spelet och vi sa hej då, hoppas han vann spriten som var förstapriset, haha.

Nu ska vi gå och lägga oss, god natt!

Kommentarer
Postat av: Mandy

Hahah så jävla trevligt med nytt sällskap bara sådär då? x)

2010-01-11 @ 00:07:50
URL: http://juicysugar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0