2010-01-17

Idag så sov vi läääänge, hur länge är nästan pinsamt att säga men då vi skulle äta frukost höll mamma tydligen på med maten.
Rei och jag satt och spelade lite Lego på xbox och sedan gjorde vi två jättegoda lasagnes. Jonathan kom över med en film, Armored. Den var helt okej, ett väldigt snabbt slut fast en bra film. I alla filmer brukar ju som man säger den svarta alltid dö först men här så jäklar var det dem vita som stod först på listan, haha.

Igår kom Chris hit och vi satt och kollade lite på nätet. Sedan fick jag ett roligt samtal som slutade med att jag fick diverse mms och sms där det i ett stod att jag aldrig skulle kunna knäcka honom för han visste att han var snygg och hade så bra självförtroende. Då råkar jag skriva ett litet sms till hans kompis då jag oskyldigt skrev sanningen, hans kompis hade alldeles för mycket förhud och vips, killen var knäckt. Haha
Och nej, jag känner inte dessa människor egentligen.
Vi gick sedan ner till Morella där jag satt och snackade skit mesta delen av tiden då det var helt folktomt. Vi gick sedan till Palladium där jag terrade vakterna lite innan vi gick vidare in till Harrys. Avslut blev det på Åhmans.


Idag fick jag förresten veta att ho*an hade tagit tag i Reinaldos arm så hårt så han hade flera blåmärken idag. Hon skulle egentligen bara säga någon till honom. Sedan hade hon rivit en annan kille på bröstet/magen så han började blöda. Om det är någon som borde blöda så är det väl HON!
Tog en bild på dem bara för att ha en.


Man ser nästan hennes äckliga fingrar.

Trots detta har jag ändå bara en tanke, vad i helvete gör du ute i så lite kläder mitt i vintern samtidigt då du har en son på 1 år hemma!?
Finns nog INGEN som sett henne i ett par minuter som kan tycka att hon är snygg och jag förstår inte hur hon tror att dem som jobbar tycker det. Tror hon borde lära sig att läsa ansiktsuttryck, dem försöker nämligen säga hur man tycker/känner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0