2010-01-21

Igår morse efter ca 4 timmars sömn ringde telefonen - jag skulle jobba!
Jag slutade vid halv 1 och drog hem till mamma och la mig ett tag då ingen var hemma. Då mamma och David kom hem satt vi och tittade på felsms.com ett bra tag för att sedan fika.
Jag hade från början planerat att gå till simhallen för att sedan ta med mig presentpapper hem till mamma och slå in Reinaldos present men så blev det nu alltså inte så paketet fick jag inte heller med mig.
Mamma och jag åkte och handlade på Willys och sedan åkte jag hem och bakade ut baguetterna vars deg stått i kylen sedan dagen innan. Slängde ihop en sallad och satt mig och åt och väntade in Reinaldo som var och fikade.
Däckade vid ca 21 då min extraenergi var slut för att sedan vakna av att jag behövde nysa vid 23. Då kom jag på att jag behövde leta upp mitt utdrag från belastningsregistret så jag letade som en galning i någon timma utan resultat så jag drog med mig en trotsig pojkvän till sängen för att sova. Självklart kan jag inte sova då så jag ligga och glor i 40 min tills han börjar hosta och då kunde jag inte sova även om jag ville eller inte.. Inatt somnade jag därför vid ca 2 för att sedan vakna vid 6.40 då Rei går upp. Hann väl sova någon halvtimma mellan hans om min klocka ringde, dvs vid 7.30 så nu sitter jag här, nyduschad, mätt och trött.
Ha en bra dag allesammans och fortsätt kämpa! :)

Kommentarer
Postat av: karolin

Haha vad komiskt att din pojkvän ligger likadant :P



Så du har barnlängtan, planerar ni att bli gravida eller ska ni vänta lite?



Kram

2010-01-21 @ 11:09:59
URL: http://bekk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0