2010-01-29

Jag vet att jag inte uppdaterat på länge, jag har helt enkelt inte tagit mig tid till det då jag umgåtts med Maria och styrt med diverse andra saker.
Sitter i alla fall och läser en blogg just nu, inte ovanligt, jag vet. Det är en tjej som heter Malin som skriver bloggen gmlt.se (Ge Mig Livet Tillbaka) som handlar om hennes vardag med sin man Ludwig och hennes sjukdom.
Kom därefter in på Ludwigs blogg där jag läste om deras möte och hur han friade. Jag gråter.

"Malin satt som förstenad med en vindruva i munnen när jag hoppade närmare henne med en av ringarna i handen. Jag, blyg som jag är, klarade inte av att se henne i ögonen utan tittade ner till en början samtidigt som jag sade “Jag vet att det inte är dina drömmars ring men jag hoppas att det är dina drömmars man som sätter den på ditt finger. Vill du gifta dig med mig?”. Det ville hon."

Kärlek finns.

Dessa dagar då jag inte skrivit har jag i alla fall hunnit med en del.
I onsdags ringde dem från Resedan och frågade om jag kunde komma och jobba 1-2 timmar. Efter det åkte jag ner till stan och väntade in Maria för att sedan luncha på Morella. Detta följdes självklart med skitsnack, skvaller och skratt.
Det hade börjat snöa som bara den runt 12-tiden så jag fick med våld dra upp min cykel mot stationen för att möta M.
Vi gick hem och lagade lite mat och fick sedan skjuts av Rei ner till ungdomshuset Mejeriet där vi skulle spela lite biljard. Eftersom jag är lite sådär lagom urkass på det så ville han spela själv efter ett tag så jag satt och pratade lite med några andra som var där.
M åkte hem runt 7 tiden och jag pallrade mig vidare ner till Morella, igen, för att vänta på Rei som fikade. Efter det åkte vi hem och när vi nästan var hemma så gjorde jag ett snyggt men ofrivilligt magplask rakt ner i snön! Jag drog Belinda i hennes pulka och halkade i den lilla uppförsbacken precis vid oss. Jag hade en grym spänningshuvudvärk tidigare och nej, den blev inte bättre av detta!
Så där låg jag med huvudet rakt ner i snön utan att koppla vad som hänt, hörde Rei på avstånd och kände kylan i tinningarna. Då som först förstod jag att jag hade halkat så det jag gör är: Skrattar!

Igår så var jag seg som bara den så jag orkade inte hoppa in i duschen som jag borde gjort utan väntade in Maria tills hon kom. Efter det duschade jag och gick ner till tvättstugan och slängde in lite tvätt i maskinerna för att sedan gå upp och se filmen "Sommaren med Göran" som jag visserligen redan sett hos mamma.
För er som inte sett den men tycker att Peter Magnusson och David Helenius är bra, se den.

Idag ska jag plocka i ordning här hemma eftersom Reinaldos släkt kommer imorgon för att fira honom.
Jag ska även skriva en inköpslista, åka och handla när Rei kommer hem för att sedan baka ett par tårtor. Vi ska gå ner i källaren och ta upp en kökssoffa samt kaffebryggaren.
Sedan tror jag inte att det är så mycket mer, eller jag får väl ligga och söva ner honom då han är lite nervös inför imorgon. Jag tror i alla fall att allt kommer att gå bra.

Imorgon så kommer ju som sagt släkten för att fira. Vi kör med öppet hus mellan 12-18 så att alla får komma när det passar dem bäst samtidigt som det inte blir så smockfullt vid en viss tidpunkt. Vi räknar med ca 20 gäster sammanlagt med ålder från 2 veckor till 80 år.
Senare på kvällen kommer det troligtvis några kompisar till Rei då dem funderar på att gå ut och festa lite. Så då drar jag bort till Chris och går ut med henne istället, haha.

Och en sista sak, för er som inte har någonting att göra. Gå in på eniro.se och sök på Åsögatan 176.
Tryck på gatuvy och tryck på den högra rotera-knappen två ggr. Zooma in lite och titta upp på andra våningen.
Haha ganska rolig idé!

Ha en bra dag allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0