Polisen i ett nötskal

Läste precis på vt.se att kvinnorna från misshandeln häromdagen troligtvis kommer få ett lindrigare straff. Ja det är väl ganska uppenbart då dem redan släppt den ena?

Det står även att dem kunde förhindrat misshandeln av det äldre paret ifall psykiatrin hade sänt ut sitt meddelande till polisen, om att hon skulle hämtas, lite tidigare.

Grejen är den att grannar och boende runt om bland husen har ringt påtagliga gånger till polisen men att dem många gånger inte tagit det seriöst och ännu fler gånger inte ens dykt upp.
Flera personer har sina fönster samt balkonger mot lastbryggan och taket som kvinnan vistades på och dem har sett precis vad hon har hållit på med under flera dagar. Flera har ringt då hon suttit och skrikit på taket, kastat stolar, torkställ m.m samt hotat med att hon skulle ta livet av sig.
Flera gånger har polisen dykt upp men många gånger inte då dem tröttnade på att ständigt få påringningar om samma person.
Uppenbarligen har hon betett sig klanderfritt i häktet så dem ansett att hon borde få gå tillbaka till sin fina lastbrygga igen.

Så det jag vill säga med det här är att ja, dem har kunnat stoppa det här mycket tidigare ifall dem tagit alla hyresgäster och vittnen på allvar! Hade dem gjort det hade hon inte ens varit ute under torsdagsförmiddagen då hon börjat redan flera dagar innan.

Kommentarer
Postat av: Lina

Fan så trött jag blir på polisen alltså! Och på sverige överhuvudtaget! Sverige och straff hör liksom inte ihop. Hon kommer säkert bara få lite psykvård och sen är hon ute på gatorna och springer igen! SNARK! Hade det varit ett annat land så hade de ju burat in henne! Men Sverige säger: "Nej men hon är ju sjuk, så det är synd om henne". BAAAAAAAAH!

2010-05-23 @ 13:27:41
URL: http://leliasson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0