Machete

Reinaldo fick, för en gångs skull, som han ville. Han ville se filmen Machete, sagt och gjort.

Den började med splash-ljud (när vi satt och åt mat, vilket förövrigt var röd tomatsås) som resulterade i blod och diverse andra kroppsvätskor.
Den fortsatte med fler kändisar (Jessica Alba, Lindsay Lohan mfl mfl mfl) och mängder med vapen, halvnakna tjejer, blod och bilar.
Lite spanska här och där. Mer halvnakna tjejer. Lite eld. Mycket blod. Macheteknivar genom huvud, mage, ben, arm, hals, bröst - yeah go get it.
Så, jag kan bara avsluta med vad filmen genomsyrades mest av - "manlighet" och allt det innebar.
Uppstylade bilar, blod, villiga och supersnygga tjejer som ville ha sex med högst avtändande killar, eld och ännu mer "manlighet". Bevisen för mina farhågor om att filmen endast skrevs av män bekräftades när vi såg namnet i slutet. Robert Rodriguez - du är en stjärna! Tänk att du kunde skriva, regissera, göra de "visuella effekterna" m.m.
Dock tog nog pengarna för filmprojektet slut någonstans i mitten av filmen. Eller ah, dom var nog slut i början med när jag tänker efter. Antar att de kända skådespelarna fick de mesta av pengarna. Stackarna som skrev kontrakt för en sådan film, haha.
Ja, jag tror jag har fått igenom allt.
Eller förresten, valfilmerna som visades där skulle troligtvis likna SD:s valfilmer om dem vågat gå hela vägen, haha.

Bilden säger väl det mesta?

Lovar att om du har en pojkvän som gillar att inta en 5-årings fantasi med Batman, Spindelmannen osv. så kommer denna film passa honom utmärkt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0