Allt om bröst!

Tänk att bröst kan göra så mycket.

Dem kan enligt vissa vara orsaken till jordbävningar samtidigt som dem kan leda till döden genom att bara finnas för andra. Dem kan även vara orsaken till en massiv mediauppståndelse.



Böneledaren Kazem Sedighi uttalade sig för en tid sedan och menade att ”Kvinnor som inte klär sig anständigt leder unga män vilse, korrumperar deras kyskhet och sprider äktenskapsbrott i samhället, vilket ökar antalet jordbävningar”
Samtidigt i en annan del av världen så höll 29 åriga Julia Maniuhari att dö av sina bröst då dem börjat växa okontrollerat efter att hon fött sitt fjärde barn. Sjukdomen kallas gigantomasti och är en sjukdom där kroppen producerar onormalt höga mängder progesteron och östrogen vilket gör att brösten växer. Detta leder i många fall till ryggont, huvudvärk m.m. och Julias bröst hade växt så mycket att hon blev sängliggandes eftersom hon svimmade av smärta varje gång hon försökte resa sig.
Och här i Sverige så drog bloggerskan Kissie ögonen till sig då hon gick från B-kupa till dubbel D samtidigt som nyhetskanalen 24 hade rättigheter att följa hela processen.
Bröst kan i övrigt vara i vägen då man ska ligga på mage, vara en ursäkt till att förgripa sig på någon med ursäkten 'hon hade en jättestor urringning så hon ville' samtidigt som brösten är den främsta och kanske viktigaste delen då man ska amma. Dem är i många fall killars favoritdel på kvinnokroppen och det finns många ideal kring dem.
I vissa kulturer anses dem inte vara något utöver den övriga delen av kroppen medan dem i andra kulturer ska döljas då dem anses sexuella.

Hur stor betydelse har egentligen våra bröst och vilken påverkan på andra har dem?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0